סיכמוש

סיכמוש../images/Emo77.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע: שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

מסכמשת:)../images/Emo77.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: איילי לא קיבל בסוף ריתוק :) משהו רע שקרה לך השבוע: - היום הכי הכי של השבוע: חמישי שיר השבוע של ביט 69: - שיר השבוע לא של ביט 69: ריקי ואוו סרט השבוע: יורו טריפ סדרת השבוע: אחת שיודעת ספר השבוע: מיקוד היסטוריה P: מאכל השבוע: אבטיח מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: יום הסטודנט בבננה ביץ' התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: יום הסטודנט ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכרת P: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע:אני ואמא שהייתי קטנה :) [וכן הייתי בלונדינית P:] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה

יערולה13

New member
מסכמת../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום שישי משהו רע שקרה לך השבוע: - היום הכי הכי של השבוע:שישי ורביעי שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: מרפאה פרטית, היה פרק אחרון
ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:יום רביעי היה פשוט כזה שולט התחדשות השבוע:כלום יציאת/בילוי השבוע:יום שישי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "עזבו אותכם LONG ארוך" פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמד+

Arctiic Monkeys

New member
...

משהו טוב שקרה לך השבוע: כלום משהו רע שקרה לך השבוע: הכל היום הכי הכי של השבוע: לא היה אחד כזה שיר השבוע של ביט 69:
שיר השבוע לא של ביט 69: שילה פרבר-גשם \ להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך-המכשפות סרט השבוע: השיחה שלא נענתה סדרת השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע: שניזל מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:
התחדשות השבוע:
יציאת/בילוי השבוע: אתמול הלכתי לישון אצל חברה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: חברה שלי: "יו שלי נחשי מה אמר לך שיעור שלח?" אני : "מה?" חברה שלי : "אני שלך ואת שלי" לחברה שלי היה משעמם אז היא המציאה כל מיני משחקי מילים עם השם שלי.. פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :
תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: השבוכ הכי רע בכל חיי..

שנינה92

New member
מאור השחר עד לבוא לילי, אוהב אותך. אוהב עדיין

משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי סופסוף את המתכונת במתמטיקה :) / הודעה ממנו 3> / יומולדת לbff משהו רע שקרה לך השבוע: הלחץ למתכונות S: / מה עושים לו . היום הכי הכי של השבוע: יום ראשון ! :) שיר השבוע של ביט 69: כל הבנות - הביצוע האיזור התעשייה {: שיר השבוע לא של ביט 69: kiss Me - new found glory סרט השבוע: יורו טריפ סדרת השבוע: צחוק מהעבודה ספר השבוע: - מאכל השבוע: טוסט של שבת עם שוקו יטבתה מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: אמנם בסופו , אבל עשה הרבה 3> . התחדשות השבוע: תיק ו-2 זוגות עגילים יציאת/בילוי השבוע: אני מניחה שאתמול ציטוט\יציאת\מילת השבוע: why? וואי וואי וואי ! פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת שהיסטוריה זה חרא? תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב מינוס

שנינה92

New member
לא נורא , עוד מעט בגרות

ואז ביי ביי היסטוריה לכמה חודשים נחמדים

liavii

New member
סיכום :)

משהו טוב שקרה לך השבוע:פגשתי את שירקו, ועוד 3 בנות מק. ים ,הכרתי אותו O: משהו רע שקרה לך השבוע: מתחתי גיד ברגל היום הכי הכי של השבוע:נראלי שישי שיר השבוע של ביט 69:לא שמעתי שיר השבוע לא של ביט 69:לו הייתי פיראט הקאבר של יוסלס אידי, ומישל של הביטלס . סרט השבוע:מה שקורה בואגס סדרת השבוע:דני הוליווד ספר השבוע:לא קראתי. מאכל השבוע:קוטג' מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: ימי שלישי ושישי היו מעולים עשו לי תשבוע. התחדשות השבוע:ממ.. מלא דברים יציאת/בילוי השבוע: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :התקבלתי לכיתה של הכי חכמים בתיכון >< ואני לא משקיעה בשיט בלימודים. תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה לאללה

מסכמת [:

משהו טוב שקרה לך השבוע: התחלנו סופסוף חזזרות לסוף שנה ואנחנו לא לומדים יותר [: , משהו רע שקרה לך השבוע:שום דבר מיוחד... היום הכי הכי של השבוע: היום שיר השבוע של ביט 69: נימאס שיר השבוע לא של ביט 69:new soul סרט השבוע:אין סדרת השבוע:חשופים ספר השבוע:אין מאכל השבוע: עוגת שמרים של אמא מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:יעל, החברה הכי טובה שלי . וילד אחד חמוד מהשכבה התחדשות השבוע: אין יציאת/בילוי השבוע: היום הייתי בבריכה עם חברות :) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תפיקות תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר יום שישי הבא יומולדת [:

liavii

New member
כן XD

לא נורא העיקר שפגשתי אותך ליותר משתי דקות P: (האמ כנס ט' שני האמ)

liavii

New member
תלוי איזה קופת חולים, אם זה בעפולה עצמה אז

זה הבצפר שלי ליד.. חח ואם זה בעפולה עלית אז יש מצב P:

einatit4

New member
כן, עפולה עלית..

ביקרתי שם הרבה בזמן האחרון אבל לא עוד......

just gaya

New member
מסכמת:}

משהו טוב שקרה לך השבוע:המסיבה בבריכה משהו רע שקרה לך השבוע:לימודים ומבחנים היום הכי הכי של השבוע:שישי שיר השבוע של ביט 69:אני מעדיף לישון שיר השבוע לא של ביט 69:love song סרט השבוע:חתול תעלולXD
סדרת השבוע:חשופים ודבר עם הסוכן שלי ספר השבוע:אין מאכל השבוע:ממ סושי
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:נטעD: התחדשות השבוע:בגדים וזה><" יציאת/בילוי השבוע:אתמול לבריכה ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"אלון מאוננון"XD פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן:
תמונת השבוע:אני בבריכהD: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה כזה

tal2452

New member
מסכמת../images/Emo163.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ.. יומולדת משהו רע שקרה לך השבוע: לא יודעת
היום הכי הכי של השבוע: רביעי+חמישי שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי שיר השבוע לא של ביט 69: EARLY GRAVE סרט השבוע: סרטים של קווין סמית + הדייט שתקע אותי סדרת השבוע: האנטומייה/פרק אחרון של מרפאה ספר השבוע: מאכל השבוע: עוגיות
+ סטייקים יום רביעי בלימוזין מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: קווין סמית. סיילנט בוב
התחדשות השבוע: לא יודעת יציאת/בילוי השבוע: לימוזין, ראש פינה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכרת
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת שזה כיף לזרוק מספריים על התקרה של הכיתה? תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

fatbery

New member
ארלי גרייב של בצפר זה לא?@

הלהקה הכי טובה שקיימת בארץ ישראל

just gaya

New member
טל מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

לא היה לי כוח לכתוב שרשור אבל מזל טוב

למעלה