סיכמוש

ליעתע

New member
../images/Emo192.gif שובפ בפ, ../images/Emo192.gif שובפ בפ

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי עם ספרות לנצח נצחים משהו רע שקרה לך השבוע: אהה. מצב רוח מדוכא היום הכי הכי של השבוע: רביעי, פיינטבול בקן:) שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי שיר השבוע לא של ביט 69:שחקי שחקי סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע:לא נגעתי בטלוויזיה מלא זמן ספר השבוע: מתמטיקה? מאכל השבוע: חצילים עם עגבניות שהכנתי! מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: עודדי, וכל הקן התחדשות השבוע: מיקוד מתמטיקה! יציאת/בילוי השבוע:סמינר הגשמה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: עזבו.. פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : >< תמונת השבוע:אין לי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא , משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי עם ספרות לנצח נצחים משהו רע שקרה לך השבוע: אהה. מצב רוח מדוכא היום הכי הכי של השבוע: רביעי, פיינטבול בקן:) שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי שיר השבוע לא של ביט 69:שחקי שחקי סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע:לא נגעתי בטלוויזיה מלא זמן ספר השבוע: מתמטיקה? מאכל השבוע: חצילים עם עגבניות שהכנתי! מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: עודדי, וכל הקן התחדשות השבוע: מיקוד מתמטיקה! יציאת/בילוי השבוע:סמינר הגשמה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: עזבו.. פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : >< תמונת השבוע:אין לי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא

עונהנה../images/Emo3.gif../images/Emo38.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:פגשתי את ארתור סוףס וף
משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע:אני חולה
שיר השבוע של ביט 69:אולי שיר השבוע לא של ביט 69:אין ><" סרט השבוע:50 דיטים ראשונים סדרת השבוע:דני הוליווד XD ספר השבוע:רודף העפיפונים מאכל השבוע:ניוקי מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:ארתור פרי
התחדשות השבוע:כלום יציאת/בילוי השבוע:נסענו לת"א ציטוט\יציאת\מילת השבוע:אין><" פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :הידעת.... עוד מעט יוצאת עונה חדשה של איש משפחה ביס D: תמונת השבוע:
אני וארתור ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה לפנים XD

בת"א.. המת אני מדברת איתו כבר..../images/Emo38.gif

במסנג'ר... 3 חודשים וחצי
\ הוא ממש חמוד

Maddie

New member
אעאעאעעאע הוא כזה חמווווד../images/Emo99.gif../images/Emo118.gif

שתדעו לכם שרק בגללו ובגלל רן דנקר אני המשכתי לראות את הפיגור הזה
ארתווווור

למעלה