סימולטור 2004, תא הטייס...

efi2000

New member
סימולטור 2004, תא הטייס...

המטוס של Bombar Dier Learjet 45 בדרך לנתב"ג, טיסה של מעל 5000 ק"מ.

efi2000

New member
בדרך לנתב"ג...

אם אצליח להנחית מטוס זה על המסלול אעלה תמונה לכאן. כמה זמן לדעתכם אני צריך להיות במחשב כדי להשגיח עליו? כי הוא טס מעל 5000 ק"מ, בנתיים הוא על טייס אוטומטי.

uri ba

New member
מאיפה אתה טס?

מאיפה? אני לא חושב שהליר מסוגל להגיע לטווחים כאלה.. האם שמת האצת זמן? אם לא שים אם כן אתה ביטלת את PAUSE ON TASK SWITCH כי אים לא אז הוא לא זז עכשיו...

MrHankeY

New member
מעל אוקיאנוס?

איזה אוקיאנוס? מאיפה לאיפה אתה טס יש לך אפשרות להאיץ את הזמן עד פי 16 כשהאוטו פיילוט עובד... אחרת 5000 ק"מ יקחו לך בערך 6 שעות (תלוי לאיזה כיוון אתה טס)

MrHankeY

New member
בהתבוננות מהירה בקוקפיט

אתה נמצא במרחק של 5040 נאוטיקל מיילס מת"א הליר שלך לצערנו יאלץ לנחות נחיתת ביניים לתדלוק:) וד"א עד 10,000 רגל 250 קשר ואתה באוובר ספיד - תוריד תרגל מהגז:)

MrHankeY

New member
ובקשר לזמן טיסה

5000 נאוטיקל מיילס יקח לך לטוס אותם מינימום 10 שעות (למה אני נזכר כל פעם בעוד משהו אחרי שאני שולח תשרשור הקודם?)

uri ba

New member
שתי אפשרויות

קודם כל אתה נוחת.. אח"כ יש שתי אופציות או לחפש ריבוע צהוב (שסימן תחנת דקל עד FS2002 - לא נתקלתי בו בFS2004) ולעצור בתוכו. אופציה שניה לעצור בחניה, להדמים מנועים ולסגור מערכות. אח"כ באחד התפריטים יש FUEL&PAYLOAD תשנה את הדלק ל-100% בכל המיכלים ותלחץ OK.. אח"כ תניע ותמריא

uri ba

New member
ככה נראה קוקפיט?

אם כבר ט"א אז עד הסוף.. איפה הצמדת גובה? מה עם הצמדת מהירות? על מגבלת מהירות מתחת 10,000 רגל שמעת? מציע לך לעיין במדריך המטוס בFS, תקבל מושג על איך צריך להטיס אותו... בטווחים האלה לשמור על פרופיל אידיאלי זה חשוב, כי כל טיפת דלק קובעת..

uri ba

New member
בטח שיש הוא על הדיסק..

שמו LEARNING CENTER יש שם הוראות הטסה מפורטות עבור כל מטוס בFS

uri ba

New member
טוב אז הFS שלי כנראה מיוחד

צרפתי את הקובץ הרלוונטי מההרד-דיסק שלי.. כל הזכויות שמורות למייקרוסופט, ולעשות בקובץ כל שימוש שחורג משימוש פרטי (אח"כ עוד יתבעו אותי הבני זונות) אהה כן, ואם זה ממש מעניין אותך כנס לתקיית הFS שלך.. בד"כ c:\program files\microsoft games\flight simulator 9 בפנים לך לFSweb/lerning center/Aircrafts כל זה כמובן בהנחה שאתה מסרב להיכנס לזה לבד דרך המסך הראשי של הFS..

למעלה