סימולטור 2004, תא הטייס...

eagle701

New member
איכס אנשים מי בכלל טס במטוסים של פל

פליט סימולטור? באמת אנשים תתקדמו תקנו תוספים בתשלום תורידו תוספים בחינמים אל תשתמשו בדברים המקורים של FS זה לא כיף לטוס בFS זה אך ורק אם אתה מוסיף לו תוספים מה שבא איתו לא מספק בכלל

uri ba

New member
אוך.. די כבר!!

אני מסתובב בפורומים האלה פחות משבוע ולא שמעתי ממך אפילו הצהרה חיובית אחת לרפואה.. מה הקטע בלרוץ אחרי תוספים?? אז בסדר, סינרי רצוי (למרות שאני טס IFR רוב הזמן ולא מסתכל למטה), שדות תעופה בסדר (אני רואה אותם רק בפיינל אבל נחליק), AI כמה שיותר יותר טוב.. אבל מה רע במטוסי הדיפולט?? אתה לא יכול להגיד לדיילת שתביא לך וודקה מרטיני?? אז יופי הADD-ONS יותר יפים (אני עם הראש בתא), לADDONS יש פאנל יותר יפה (אני עם הראש בVC).. יש עוד איזה עוד יתרון שפיספסתי? כי יש לך דברים חשובים לעשות, יש הרי עוד מליון תוספות להוריד שיפוצצו לך את ההרדיסק.. (ולנו ת'שכל) אז יש אנשים שרוצים את ההכי גדול, הכי חדש והכי נוצץ.. ויש כאלה שרוצים להנות.. מציע לך להצטרף אלי לקבוצה השניה, החיים הרבה יותר יפים וכולם ביחד.. בובי, בינבה ופונפון, יוצאים למסעות.. מה קורה להם בדרך אלו הפתעות..

eagle701

New member
שמע אני לא בידיוק יודע איך אתה טס

כמו במציאות או סתם ממריא וטס איך שבא לך אבל ימ שטס כמו במציאות פשוט לא יכול לטוס בלי תוספים לסימולטור נראה אותך משווה את ה737 שבפליט ל737 של PMDG זה פשוט יההי ביזיון לPMDG אם תשווה בינהם ה737 נבנה בשביל סתם שתטוס בו ה737 של PMDG נבנה בשביל שתטוס כמו שקברניט של 737 טס אותם כפתורים אותם פעולות זהה ב100%! לוקח כמובן זמן ללמוד שם איך מתפעלים הכל

MrHankeY

New member
אז ככה

אמנם אני בד"כ מעדיף להוריד מטוסים מהאינטרנט אבל.............. להגיד איכס על מטוסי הדפולט!? כשקיבלתי את המשחק שיחקתי בהם ונהניתי מאוד וכן גם היום לשחק בהם זה כיף. אמנם אין להם יותר מדי אפקטים אבל הם עושים את העבודה. אה כן והכי חשוב אין להם באגים!

בקשה ותחינה למנהל הפורום!!!!!!!!!!!

אנא העבר שרשורים אלה לפורום סימולטורים! יש להם פורום נפלא,מדהים וממש להתפאר בו!! רוצים פה רק מטוסים אמיתיים,אנא,ואם אפשר להסביר להם בצורה לא מעליבה, שזה לא הפורום המתאים,תודה גדולה!!!!!!

kugar

New member
אני חושב שהגבת להודעה הלא נכונה../images/Emo8.gif

אני כתבתי על מסוק אמיתי! וחוץ מיזה מי אמר שתעופה זה רק מטוסים אמיתיים? נכון לא נראה לי מתאים לדברים על איך אני אוהב לשחק במשחק אבל כמה תמונות לא מזיקות

kugar

New member
אופס!!!!! מצטער!../images/Emo52.gif

חשבתי שהגבת להועדה אחרת מצטער! גם אני לא הייתי בסדר

קוגר יקר,הגבתי לשרשור המיותר כולו!!

יש פורום סימולטורים,שיכתבו שם!!מקווה שזה מספיק עדין שאף אחד לא יעלב....

Aviation Addict

New member
אופס...

הפורום הזה מיועד לכולם, לכל חובבי התעופה ובכללם בימולטור תעופה. ומי שרוצה יכול גם לבקר שם, וכולם רצויים כאן
.

uri ba

New member
אפי, קודם לומדים ללכת

ורק אח"כ רצים.. חבל להתחיל להוריד מטוסים לפני שהשתלטת על הדיפולטיים.. היום עם ה747 וה777 אין מה לרוץ (בFS2000 אם רצית ג'מבו היית חייב להוריד אותו)

vuv

New member
אני בכלל

הייתי ממליץ לו ללמוד את עקרונות הטיסה על הססנה הפשוט והנחמד שבא עם הסימולטור, בדגם 172. אם t,v רוצה ברמה יותר מקוצועית גש לVATIL וVFS

למעלה