סימון סוסים!

niko girl

New member
סימון סוסים! ../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

איזה סוגי סימוני ב=סוסים אתם מכירים? האם לחווה שלכם יש סימון מיוחד שמסמן את הסוסים שלהכם? איזה חוות בארץ אתם מכירים שמסמנים את הסוסים שלהם? איך נראים הסימונים? -------------------------------------------------------- מה אתם חושבים על הסימונים? האם זה התעללות? האם זה הכרחי? והאם זה מועיל? כאילו באיתור הסוס או משהו כזה.

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif

איזה סוגי סימוני סוסים אתם מכירים? סימון רגיל, קעקוע, סימון בפרסה, כווית קור (
)....
האם לחווה שלכם יש סימון מיוחד שמסמן את הסוסים שלהכם? לא איזה חוות בארץ אתם מכירים שמסמנים את הסוסים שלהם?איך נראים הסימונים? רק אורוות פרטיות. עם האות הראשונה של הבעלים או מספר
מה אתם חושבים על הסימונים? קצת התעללות אבל לפעמים הכרחי האם זה התעללות? קצת האם זה הכרחי? תלוי והאם זה מועיל? כן, אם גונבים את הסוס אפשר לזהות אותו בעזרת הסימון

טוי בוי

New member
אוקידוקי!

אני מכירה שני סוגים של סימון סוסים. בחום ובקור. ויש כל מיני מקומות לסימונים.. על הצווא, על הכתף, על התחת, על השוק, מתחת לשפה... לחווה שלנו אין שום סימון אבל לקליד {סוס בצפר} יש סימון על התחת שאומר שהוא הגיע מבית גידול בגרמניה. ואני לא מכירה בארץ חוות שמסמנות את הסוסים שלהם. ---------------------------------------------------------------------- אני חושבת שהסימיונים זה מאוד הכרחי וחשוב! אבל תלוי איזה כי אחרי הכול זה לא נעים לסוס שיסמנו אותו!! עם הסימון הוא מספר או משהוא שעוזר למצוא את הסוס עם הוא נגנב אז זה די חשוב לדעתי!!! אפילו נחוץ! כי אחרת איך המשטר תזהה את אותו הסוס!?!?! עם זה סימיון בשביל גזע או חווה או ביתי גידול זה די מיתר אולי החוות או הבתי גידול זה חשוב כי אז יודעתים מאיפו הוס בא! אבל במחשבה שניה מאוד נחוץ! לדוגמא קלייד! שהוא הגיע לחווה אף אחד לא ידע מי היא ומה הוא ולפי הסימון יכולנו לברר על הסוס! וסוסים גזעיים שלא רושמים אותם אז הסימן עוזר מאוד! אני חושבת שזה חשוב! אני די אוהבת את הסימונים! ויש לנו בחווה די הרבה סוסים עם סימן. סילבר- יש לו 8 על הכתף.{בצפר} קלייד- יש לו סימן של הבית גידול הגרמיני.{בצפר} לוציפר- גזע אפולו- גזע טאץ דאון גלורי- הנובר גיזעי! {סוס בצפר} ושי עוד מלא!!!!

טוי בוי

New member
היו לנו שנים עכשיו יש אחד...

אבל למה שלא היה יש לנו גם סוס מבית גידול במיזרח גרמניה. ופוני הולנדי שקפץ מסלולים של 140 {המלך שלי! טוי בוי}... אבל ההנובר {גלורי} כבר זקן אזל לא ממש עובדים איתו רק שיעור מידי פעם וחוץ מזה יש לו חצי שמטיל איתו כי הוא אחלה של סוס בחוץ.

Sweet SuGaR

New member
טוי בוי לא קפץ מסלולים של 140

וצ'יקו לא קפץ מסלולים של 120 כמו שאומרים שם... הם אוהבים לזבל את השכל?

טוי בוי

New member
בו נגיד שאני מכירה את העבר של הסוס

הוא היה סוס פרטי של ילדה {חסוי} ממשפחה מאוד עשירה והם יבוא אותו מהולנד והוא היה קופץ 140 {מסלולים} בקשר לצ'יקו אני לא יודע.. חוץ מזה טוי בוי כבר בן 19-20 מה חשבת...

Sweet SuGaR

New member
את יודעת מה זה מסלול של 140!?!?!

אולי מכשול בודד של 140 אבל לא מסלול!!!!!! לא הרבה סוסים בארץ מסוגלים לעשות את ה140 והם סוסים גדולים מהולנד בלגיה גרמניה וכו' וכו' וכו'... פוני לא יעשה את זה

טוי בוי

New member
למה לא?!

שלילדה שהוא היה שיך לה לא היה חשק לרכב יותר והיא הפסיקה לרכב היא נתנה את טוי בוי לפרנקי ופרנקי השתמש בו לבצפר {ועדין משתמש} רק בגלל שהוא נפך לסוס בצפר את לא מאמינה שהוא קפץ מסלולים של 140? הוא אחלה של סוס ואני חושבת שהוא עשה את זה! חוץ מזה פרנקי אמר את זה לאבא שלי!

Sweet SuGaR

New member
אני לא מאמינה לא כי הוא סוס ביצפר

אלא בגלל שהוא פוני!!!!!!!! הם נגמרים באיזה שלב! אז פרנקי הוא הזבלן=|

טוי בוי

New member
אני חושבת שפרנקי מכיר את הסוס קצת

אבל ממש קצת יותר ממך...אחר הכול הוא זה שהביא את הסוס לארץ לא?! אולי בארץ הוא לא קפץ כאלו מסלולים אבל בחול למה לא?! אז מה עם הוא פוני?!?! ובחול יש סוסים שקופצים 180 מסלולים {הגובה שלהם אפילו יותר} זה גם לא הגיני לא?!

טוי בוי

New member
תקראי שוב....

לא אמרתי שפונים קופצים 180! אמרתי שעם טוי בוי קפץ מסלולים של 140 אז הגובהה שלו 146 בערך אז למה לא?! אחרי הכול הסוסים הגדולים בגובהה 170-160 קופצים מסלולים של 180...שזה יותר מהגובה שלהם...עזבו אני חושבת שפרנקי לא יקנה סוס בלי לדעת עליו כלום! מחר אני יברר את זה שב כי פרנקי סיפר לנו את זה לפני בערך 3 שנים...

אסף 1989

New member
יכול להיות

שאני יבוא מתישהו אבל רק כשקצת יתקרר כי אני תמיד נוסע באופניים ובחום הזה זה בלתי אפשרי!

Sweet SuGaR

New member
אולי מכשול בודד אבל לא מסלול!!!!

טוב אני לא אתחיל להתווכח חבל שאת מאמינה לכל דבר פחחחח

Sweet SuGaR

New member
אני יכולה להגיד לך שפוני לא יקפוץ

140 חוץ מזה ש... רושמים מוכחת

טוי בוי

New member
את יודעת...

עם קצת אמון תגעי רחוק בלי אמון לא תגעי לכלום!! פוני בגודל של ג'סיקה לא יקפוץ מסלולים של 140 אבל למה לא פוני בגובה של 146 לא יקופוץ 140?

למעלה