סימון סוסים!

Shai Felton

New member
אמממ...

בעעע.... אוט יהיא 126 והיא קפצה 120 והיא יכולה עוד..... אז למה פוני בגובה 146 לא יכול לקפוץ 140? ואני יודעת שלא שרשרתי נכון....

אורלי 7

New member
טוי בוי

עד כמה שאני יודעת וזוכרת כשטוי בוי הגיע ארצה הוא היה פוני "ירוק" ללא עבר של תחרויות מסלולים גבוהים. אני אומרת את זה בזהירות כי זה מה שאני זוכרת. תשאלי שוב את פרנקי אבל לדעתי כשהוא הגיע ארצה רק התחלנו איתו והילדה שקנתה אותו שיפרה אותו המון ועבדה איתו נהדר. בזמני הוא בטח לא עשה מסלולים כאלו, לדעתי גם לא 1.10, אבל שוב תבררי עם פרנקי.

טוי בוי

New member
לפי מה פשרנקי

סיפר אז הוא היה קופץ 140 עם הילדה בבית אבל אחרי שלמדו אחד מהשני והיו עובדים הרבה על 100 -110....אבל קפצו 140...

TauraMan

New member
אני מכירה ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

ועובדת כבר 4 שנים עם פוני 146 מקומי לשעבר ווסטרן. הכי גבוה שהוא עשה היה מכשול בודד של 140, הוא עשה מסלול של 120. באמת שאני יודעת כמה שפונים הם גזע מוכשר אבל באמת לא נראה לי שפוני 146 יכול לעמוד במסלול של לפחות 7 מכשולים של מטר ארבעים.. אבל לעומת זאת פעם התפאלנו שטאורה קפץ 110 והפיל (העיקר שהוא עבר! גם זה היה משהו!) ושנתיים אחר כך הוא כבר עובר 140... בלי שום קשר לסוס בית ספר כן או לא, לא נשמע אמין שפוני 146 ס"מ יעשה מסלול של 140. אם כבר מכשול אחד, כמו ששי אמרה, לסוסים גדולים וטובים יותר מסלול של 140 זה קשה. בשביל פוני זה כמעט בלתי אפשרי.

TauraMan

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אני מכירה את השיטה הקרה, אף פעם לא ראיתי את זה.. לאורווה שלנו היה פעם סימון של מין עץ דקל, לנופר יש את זה, לשירי יש(היא כבר לא אצלנו) לקארין יש(גם לא אצלנו כבר) ולשיא יש(הוא בכנות נראה לי.. הוא זה שהרג את הבחורה לפני שנתיים בערך) אני ידועת שחוות צח מסמנים(אפולוש
) לפי דעתי סימונים הם טובים, למשל ג'יפה גנבו אותו פעם מהמקום הקודם שהוא היה בו ואחרי שהבעלים מצא אותו הוא סימן אותו במין 8 על הכתף... כדי שיהיה עוד סימן לזהות אותו אם הוא נגנב, יש גם את הסימוני גזע, שזה מעולה!! ככה אפשר לדעת שסוס גזעי והכל, לקליירי יש H (האנוברית..) שוב התעללות? רכיבה=התעללות! זה מאוד מועיל בחיפוש אחרי סוס גנוב, כל פרט מזהה הוא טוב.

טוי בוי

New member
ג'יפה הזה...

היה אפור עם נקודות חומות קטנות על כל הגוף? כי יש לנו סוס עם 8 על הכתף שהגיע לא מזמן לחווה... ולמה אתם לא מסמנים יותר?!

TauraMan

New member
לא..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

ג'יפה הוא סוס חום(לא צסטנט, יותר כהה) ערבי מפגר.. והוא עדיין אצלנו. הפסיקו לסמן בגלל שסוסים כל הזמן הולכים וחוזרים וגם אין לאנשים כל כך כוח להתעסק עם זה..

TauraMan

New member
את היית רוצה לקבל סוס ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

עם סימן של חווה מסוימת שהוא היה בה רק שבועיים? מה אכפת לך מזה?

בדיוק...... אני הייתי הרבה יותר...

מעדיפה שלאפולו לא יהייה את הסימון של חוות צח.. עוד יחשבו שהוא מחוות צח...זה הרבה יותר יפה בלי סימון....

TauraMan

New member
כן..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

הן שתי ערביות אפורות/לבנות פעם התחרו דרסז' וקפיצות.. מכירה?

TauraMan

New member
כן..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

הן שתי ערביות אפורות/לבנות פעם התחרו דרסז' וקפיצות.. מכירה?

למעלה