סימן חיים נוסף

etmiys

New member
וואו!!!../images/Emo6.gif

זה ממש מרגש לקרוא את זה! אני כל כך גאה בהם!!! אני לא יכולה לחכות שהאלבום יצא!!! נו!! שיצא!! שיצא כבר!!!

אוי האי מייל הזה מהם עשה לי את היום.

באמת שהוא עשה לי את היום, הייתי פקידה תורנית היום שזה הי איכסה פיכסה. הגעתי הבייתה רק עכשיו ופתאום את רואה את ההודעה הזאת. ואני עוד חשבתי שהם נעלמו. חה. מקסימים שכמותם. באמת ויאי על האלבום שיטצא בקיץ, זה אומר ש(הלוואי) עד שהם יגיעו עם הטור לאירופה אני אוכל לצאת לחו"ל או לפחות לחתום על דח"ש כדי לראות אותם. בכל הנוגע לתביעה של אמי/וירג'ין, כל מה שאני יכולה לעשות זה להחזיק להם אצבעות. בובה, תודה על התרגום. אני, ברשותך, אעתיק אותו ואוסיף אותו למייספייס.

A Modern Myth

New member
ברור ../images/Emo13.gif

גם לי היא לגמרי עשתה את היום. חבל שאין סרטונים או יותר תמונות מחדר ההקלטות, לפחות לראות אותם קצת

A Modern Myth

New member
אגב אם תוכלי לעבור קצת על התרגום

יש לי הרבה טייפוז וסתם משפטים לא הגיוניים, זה יהיה נחמד

etmiys

New member
איזה כיף לשמוע מהם שוב!!../images/Emo143.gif

זה ממש מרגיש כאילו הם קמו מהמתים.. אני באמת מתרגשת... אני לא יכולה לחכות כבר לקיץ!! ומה העניין עם הרקונים??...

היי בובה!

כמה נחמד לראות אותך כאן! ואיזה יופי לראות עוד מישהו שמתלהבת בדיוק כמו חלקנו. האמתי שאין לי מושג מה קורה איתם ועם הרקונים. אני משערת שגם להם יש קטעים של איבוד שפיות. אני משערת שזה גם מה שקורה אחרי שאתה מסתגר כל היום בסטודיו וכותב/מלחין בלי לעשות שומדבר אחר.

etmiys

New member
חחח... כן..

הייתי רוצה לדעת מה ההרגשה, אם להיות כנה..

etmiys

New member
../images/Emo46.gifואנשים!!! תגיבו כבר!../images/Emo46.gif

זה לא מרגש אותכם לקרוא את כל זה??? אחרי כל כך הרבה זמן שלא שמענו מהם?

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|תודה D:../images/Emo23.gif../images/Emo226.gif

נחמד לקבל מכתב ממנו אחרי כ"כ הרבה (לא כ"כ הרבה..) זמן D: שוב תודה :)

adiiiXD

New member
הם עומדים לסיים את הדיסק ???

אני בדיוק בהתחלה , אבל הייתי חייבת

לא יודעים.. ../images/Emo9.gif

היי בובה ברוכה השבה דרך אגב! ולא ידוע עדיין, מה שכן ידוע זה שהם עובדים עליו נון סטופ ובמילותיו של ג'ארד "הוא הולך לצאת בקיץ השנה" לפחות זה לא SOON. כי כשהם אומרים "בקרוב" את יכולה לחכות גם 10 שנים

למעלה