סימני דקירות בכפות הרגליים

דוקטורי

New member
סימני דקירות בכפות הרגליים ../images/Emo4.gif

מדי פעם אני חש גירוד בצידי כפות הרגליים ואין זה כתוצאה מעקיצות. כי הן מכוסות. לאחר כמה שעות ישנם סימנים של עיגולי דם קרוש בקוטר של כ 1 מ"מ. כביכול שננעצו מחטים בקוטר הזה ואחר הוצאו ומקום החדרתן הוא מקום העיגולים. כאמור אין זה מופיע בתדירות קבועה, היו חודשים שלא נתקלתי בכך בכלל וחשבתי שנפטרתי מכך. אולם בזמן האחרון זה שוב חזר ומציק הן הגירוד וגם עצם הופעת הסימנים. בשבועות האחרונים, כל כמה ימים היו מופיעים לי העיגולים הללו. ושנסתיים למשך זמן מסוים ברגל אחת זה עבר לשנייה. כרגע יש לי בכל כף רגל למעלה כשישה סימנים טריים יחסית והשאר לפחות כ 20 סימני "דקירות" ישנות הנראים ככתמים/בליטות קטנטנות וורודות. לא טעיתי בפורום הזה במקום פורום לרפואת עור. זו התופעה! עכשיו, לפני כמה שנים הייתי באחת ממרפאות החוצנים בראשון לציון למי ששמע (הנושא של אדריאן דביר), והייתי שם לא מעט פעמים ולאחר כשנה שוב באיזו מרפאת חוצנים באיזור הצפון. עוד כמספר חודשים אחרי הטיפולים בראשון לציון כבר הייתה התופעה הזו. לאחר שחזרתי פעם לשם והראיתי את הסימנים למי שטיפלה בי עם חוצנים, היא טענה שאין זה קשור בהם. אני כבר לא יודע. אבל נמאס לי עם ההטרדה הזו. כפות הרגלים אצלי למעלה, נראות פשוט "שנוקבו" בחלקן. בזמנו גם נאמר לי שלשם הטיפול אז, השתילו לי מעין שבב מיקרוסקופי לביות. ואציין גם שהייתי בא "למרפאה" בראשון הייתי שומע מעין זמזום ונאמר לי שאיני טועה, אולם לא הייתי רואה אותם. וגם עכשיו, מדי פעם אני שומע זמזום זה שהם באים "לביקור" סיפרתי את הסיפור הזה כדי לנסות אולי לקבל הנחייה אולי ללכת לאיזה מישהו שמבין בכך, אולי גם איזה מטפל עם חוצנים. אני מחיפה. השיא דרך אגב, היה לפני כשנה שהיו אצלי סימני דקירות כאלו שיצרו ריבוע מדויק. אז...האם תוכלו לעדכן אותי בבעיה ספציפית זו ובאמת לא לענות סתם. והערה אחרונה: נאמר פעם, הוצג גם בטלוויזיה, איני יודע אם זה נכון יש שאנשים שהוצאו מהם מעין מכשירי אתור זערערים.

Gilliana

New member
מעולם לא שמעתי על תסמין שכזה

אבל יחד עם זאת - יש לבדוק האם יש סימנים נוספים העשויים להעיד על חטיפה כגון זמן אבוד, חלומות ביעותים, הפרעות שינה, דכאון בלתי מוסבר ועוד. על סמך התיאור שסיפקת לא ניתן לקבוע דבר. חשוב לי לומר בנוסף כי מהתאור שנתת מתקבל יותר על הדעת כי מדובר בטפיל כלשהו שהוא זה אשר יוצר את סימני הדקירות הללו. האם אתה למשל מגדל בע"ח בביתך? לרבות חתולים או אפילו ציפורים? בשורה התחתונה באמת שלא ניתן לתת כל אבחנה לכאן ולכאן מבלי לחקור את העניין לעומק ובראש ובראשונה - מהבחינה הרפואית. האם היית אצל רופא עור ואם כן, מה היתה הפרוגנוזה?

דוקטורי

New member
לא אין את הסימנים שהזכרת

הנוגעים לחטיפה. דווקא לקח לי זמן וניסיתי לפרט ככל האפשר. ייתכן שכבר פורסם על כך. תודה שענית. אולם אם זה טפיל, יש לו פה עגול במיוחד. כאמור, זה לא נראה כעקיצה רגילה לדעתי. אבל צריך לראות כמובן. אין לי בע"ח. וגם רופא עור לפני כשנה ראה סימנים אלו לאחר שהגלידו עוד והיו פחות אדומים ולא התרשם שיש כאן משהו מיוחד. גם לו זה נראה כעקיצה. אולם אבהיר שיצא גם שהתעוררתי בלילה בעקבות אותו גירוד שחשתי ולא היה סימן לשום עקיצה או חרק.

Gilliana

New member
ישנם גם טפילים בלתי נראים...

... בעין בלתי מזויינת אבל גודלם אינו מונע מהם מלהיות מזיקים ומציקים. הגירוד גם יכול לנבוע מתגובה אלרגתית פוסט העקיצה עצמה. בשורה התחתונה - אני לא סבורה שמדובר בעניין שקשור באיזשהו אופן לחוצנים. רפואה שלמה!

franse

New member
האם הבעיה שבגללה באת לאדריאן דביר

קשורה לכפות הרגליים? אם כן, יתכן שהחוצנים באו להמשיך את הטיפול. (או כל טיפול אחר שהם התחילו אצל אדריאן דביר). בקשר לשתל: החוצנים של אדריאן דביר ז"ל אכן מסמנים (סימנו) בני אדם למטרות איתור בעיקר. ישנה בעיה שלפעמים השתל הזה מהווה סימן לחוצנים אחרים (טובים) שאדם זה מסכים לקשר עם חוצנים (טובים) ואז הם מתקרבים אליו מתוך סקרנות כי הם רוצים להכיר את המין האנושי. כעקרון אין לחוצנים רשות להתקרב לבני אדם, אלא אם כן בני האדם נתנו את הסכמתם המפורשת לכך. לפעמים הסקרנות הזו מובילה לכל מיני יוזמות לא רצויות וניסויים מטרידים. ישנה אפשרות להוריד שתל כזה במרפאת חוצנים אחרת. אם ההילר/ית טוען שזה אסור או מזיק אז הוא טועה. לשתל איתור אין שום משמעות רפואית. צריך להתעקש או לנסות שוב במרפאת חוצנים אחרת ולהבהיר לחוצנים המטרידים (בעזרת ההילר) שהם אינם רצויים. והעיקר: בלי פאניקה!

דוקטורי

New member
לא, אין היא קשורה. לא הייתי אצלו

אלא אצל אחרת שהיו לה תכונות רוחניות לא נפוצות יחסית כבדרך אגב.

Gilliana

New member
לא ולא ../images/Emo31.gif

תאור העקיצות אינו הולם סקביאס כלל וכלל. אנחנו אמנם לא פורום רפואה ולכן אסתפק בסקירה קצרצרה של העניין: סקביאס הוא טפיל תת עורי אשר פעילותו מאופיינת בצורה ברורה בדמות מעין מסלולים דקיקים בעור המסתיימים במעין גבעה - בשונה מאד ממה שמתאר דוקטורי.

sns7

New member
צודקת גילי

זוהי תופעה אלרגנית ידועה, המופיעה כנקודות אדומות, יכולה להתפתח בדומה לעקיצת טפיל ולפתח כיב קטנטן שמגליד לאחר תקופה ממושכת. תופעה מוכרת דווקא אצל ילדים בעלי נטיה לרגישות לתיפרחות שונות.

דוקטורי

New member
לא מדובר על הגלדה לאחר הרבה זמו אלא

באופן מיידי. תוך שעות/לילה מאז הגירוד. זה לא כמו אצל ילדים וראה זאת בעל מקצוע

sns7

New member
שלא יחס חשיבות

תסמינים אלרגיים שבאים והולכים. מה שברור הוא, שזה ממש אבל ממש לא קשור לביקורים ב"מרפאות" בהן ביקרת.

דוקטורי

New member
מניין הביטחון הזה, במה שלא ראית?

אולי לא ידוע לך הכול. לא הכול כאן זה בדיוק "היגיון"

Patrick kim

New member
בטכנולוגיה מיתקדמת

אין צורך בשתלים ומיקרוצ`יפים תת-עוריים. אפשר לאתר כל אדם דרך חתימת הדיאן איי שגופו או גלי מוחו מקרינים. מיקרוצ`יפ או כל שתל הם טכנולוגיה אנושית ``מפגרת``. ומדוע חוצנים משתמשים בטלפתיה? טלפתיה היא תיקשורת שלא צריכה מהירות וזמן כדי לחצות מרחקים

Patrick kim

New member
תמהני על החוצנים

אלו כנראה אם בכלל חוצנים בעלי טכנולוגיה מסורבלת או תכונות נפש מעוותות ועדויות שונות מצביעות שהם כניראה כאלה, אבל לא כולם.

Patrick kim

New member
תמהני על החוצנים

אלו כנראה אם בכלל חוצנים בעלי טכנולוגיה מסורבלת או תכונות נפש מעוותות ועדויות שונות מצביעות שהם כניראה כאלה, אבל לא כולם.

shy_ba

New member
אתה חולמת

לפי דעתי האישית זה לא חייזרים שגורמים לסימני העקיצה העגולים עליהם אתה מתלונן אלא ייצורים קטנים בני כדור הארץ שלא נראים לעין האדם הנראים כרדיות האבק הן מתגוררות על שטיחים ומיטות של אנשים ובריכוזי אבק הם מתקיימות מדם של בעלי חיים בין השאר של בני דם לפי דעתי הכרדיות הללו עוקצות אותך ברגליך או במקומות חשופים אחרים לכן 2 פתרונות אני מציע לך: 1. נסה לשאוב את המיה מספר פעמים בחודש למנוע הצטברות אבק והחלפת מצעים כל שבוע תימנע את הופעת כרדיות האבק. 2. נסה לישון עם גרבים מספר חודשים אולי תראה שלא מופיעות צלך אותן "עקיצות" ברגליים ואם כן יופיעו בבוקר שגרבייך עדיין על רגלייך זה סימן החייזרים הצליחו להוריד לך את הגרביים ולנקב את רגלייך. אם פתרונות הללו לא יעזרו לבעייתך לצערי אתה אכן מקיים מגע בלתי חוקי עם חייזרים שמשום מה אוהבים לחתוך את רגלייך, אם כך נסה לדבר איתם בהגיון א לפחות תרשום להם פתק על רגלייך שיפסיקו לעשות לך דברים ברגליים משום שזה לא עושה לך טוב. שלך בידידות חייזרית ארצית- שי :)

למעלה