סימני דקירות בכפות הרגליים

עכבישה (וגם פרה)

שלום לך, הכרתי פעם עכבישה שהייתה עושה את זה. אלו היו שיעורי הבית שלה בגיאומטריה (ריבוע מושלם?) לקח לה המון להבין את הקטע הזה של קווים ישרים. ואגב זה ברור שעכבישים הם חייזרים שנתקעו כאן. ראית פעם עכביש שמצליח לעבור בין מימדים? זבובים יכולים. ברחשים יכולים. יתושים יכולים. גם עכברים יכולים (בהקשר של עכברים שווה לקרוא את הפילוסופיה הבלתי גמורה שלהם - יש ספר בשם זה) עכבישים לא יכולים לעבור בין מימדים. תנסה פעם לעקוב אחרי עכביש לפרק זמן מסוים ותראה שהוא לא מצליח לקפוץ למימד אחר. נסה אותו דבר עם זבוב או עכבר ותבין על מה אני מדבר (ואגב, אמרו את זה כבר לפני). בכל מקרה הם תקועים פה איתנו, ואנחנו איתם. תנסה באמת את ההצעה עם השואב אבק שהציעו פה למעלה. נראה לי שזה שואב גם עכבישים ופשפשים. ואחרון, ראיתי פעם פרה שניסתה לקפוץ בין מימדים. זה היה ממש מפחיד. היא רבצה על העשב ובהתה קדימה מבלי להניד אף אף (א'. לא ע'). האנשים שחלפו שם ודאי הפריעו לה להתרכז ולכן היא המשיכה לרבוץ ולבהות גם כשחזרתי לשם אחרי כמה שעות. עכשיו היא כבר לא שם אז יכול להיות שהיא הצליחה, וזה מפחיד עוד יותר.

כריסטין

New member
למה ג'יליאן ?

לדעתי זה מצויין כי אנשים נכנסו יותר לפורום בגלל הידיעה בדף הראשי של תפוז...

Gilliana

New member
אז מה את אומרת בעצם...

כמו מה שנאמר בזמנו על אריק שרון שאמר: לא משנה מה כותבים עלי בעיתון, העיקר שיכתבו? לדעתי השרשור הזה יותר לפורום רושם מאד מאד (מאד כבר אמרתי?) לא רציני (בלשון המעטה) ועושה צחוק מכל העניין, ושלא תהיינה לך אי הבנות - זו היתה גם "כוונת המשורר" שפרסם את הידיעה בעמוד הראשי של "תפוז".

כריסטין

New member
לא , מה שכריסטין אומרת

"מעז יצא מתוק - אומנם האשכול כאן לא הצעקה האחרונה בתחום החוצנים אבל יש כאן נושאים אחרים מאוד מעניינים וחברה חדשים יצטרפו לפורום"

Gilliana

New member
אני מסופקת לגבי זה...

לדעתי מה שיקרה הוא שיהיו כמה כאלו שיכנסו כדי לגחך ומחר או מחרתיים כל הסיפור כבר ישכח. מי שבאמת מתעניין בתחום לא יחכה לזה ש-"תפוז" ישימו שרשור כ"כ חסר טעם ורצינות בעמוד הראשי אלא יחפש בכוחות עצמו. ולהגיד על השרשור הזה "לא הצעקה האחרונה" זוהי באמת לשון המעטה...

Z R u b A V e L

New member
תוכל לצלם את כפות רגליך?

ולהעלות תמונה לפורום כדי שכולנו נוכל להתרשם?

moti2907

New member
החוצנים

תקשיב אתה צריך ללכת מהר לפסיכולוג אין דבר כזה חייזרים או חוצנים מה שאתה רואה בטלויזיה זה רק דמות של תחפושת של בן אדם אם היה חייזרים כבר היו אומרים בחדשות שחייזרים כן קיימים ולא לעשות את השטיות האלו בקיצור תיבדק אצל פסיכולוג או רופא עור ותסיים אם זה יום טוב.

כריסטין

New member
כן אז אם היו מכריזים שקיימים חוצנים

היינו ממש נרגשים ולמחרת עוברים לסדר היום ...
? יש המון השלכות להודעה כזאת שצריך לקחת בחשבון

פשפשים

לא יודעת למה אנשים רצים לחפש חייזרים. כל הסימנים מעידים שמקננים אצלך פשפשים! ואין בדברי משום זלזול, אני רצינית. פשפשים נוטים להיכנס מתחת העור.

Gilliana

New member
צודקת בהחלט מיכל

כל ההיסטריה הזו לא מוסיפה לנו מאום ורק פוגמת. עכשיו אתם מבינים למה חצי מהעולם עושה מהתחום הזה צחוק? ולראיה - רק תראו איזה שרשור בחרו לשים בדף הראשי של תפוז. עצוב מאד מאד...

בעיות חוצניות

לפי דעתי יש לך פטריות בכפות הרגליים והייתי ממליץ לך ללכת לרופא עור. אין קשר בין פטריות ברגליים לבין חוצנים,אולי הם נמשכים לריח? אבל נשאיר את זה לפעם אחרת . רפואה שלמה.

אני חושב שהיית מרגיש שמישהו(חייזר)

עושה לך את אותו דבר פעם אחר פעם במיוחד שמדובר בכפות רגלים שכדי להגיע אליהם צריך להוריד גרביים ונעלים,אני בטוח שאתה לא מסתובב יחף כי חורפי יחסית ללכת יחף...כנראה באמת שיש מן חיידק\חיה קטנה ומזיקה שעושה את הצרות האלו... אם תשים לב טוב טוב תמיד אחרי עקיצת יתוש יש חור קטנטן באמצע העיגול וזה קצת מזכיר את התיאור שלך...אני מציע לך לעשות ניקיון יסודי בבית אבל בלי לחפף...לנער את כל השמיכות והשטיחים בחוץ ,להזיז חפצים בבית כדי לראות שאין קן של אותם מזיקים... אז אתה יכול להירגע זה לא חייזרים גם מהסיבה שרקמות אפשר לקחת ממקום יותר פשוט כמו היד או הראש ולווא דווקא בכף הרגל

למעלה