XDDDDD ארגז...הרגת אותי בדיחה טובה
M McGirl For Life New member 14/4/08 #89 ביצ' ../images/Emo11.gif היא כוסית עם פומלות.... אבל עם פרצוף של בת 30 + ניתוח מתיחת פנים XDD זה רק אני או שהבריכה ממש ירוקה ונראת כמו הבריכות האלה באמצע החורף, שמהקיץ לא ניקו אותן... ><"
ביצ' ../images/Emo11.gif היא כוסית עם פומלות.... אבל עם פרצוף של בת 30 + ניתוח מתיחת פנים XDD זה רק אני או שהבריכה ממש ירוקה ונראת כמו הבריכות האלה באמצע החורף, שמהקיץ לא ניקו אותן... ><"
B butbut New member 13/4/08 #23 ../images/Emo134.gifמקפליי בתמונות מסט שכבר פורסם פעם אבל זה ההמשך שלו מתברר.
B butbut New member 13/4/08 #24 ../images/Emo134.gifאיך שהבויז התבגרו-אני מרגישה זקנה... 4-3 שנים איתם חלפו להם...><
B butbut New member 13/4/08 #25 ../images/Emo134.gifטום ואחותו הקטנה קארי עם הכלב שלהם כנראה.. לא בטוחה אם הוא של קארי או של ג'יו וטום. לא ברור-ולא מעניין:]
../images/Emo134.gifטום ואחותו הקטנה קארי עם הכלב שלהם כנראה.. לא בטוחה אם הוא של קארי או של ג'יו וטום. לא ברור-ולא מעניין:]
A adiozery101 New member 14/4/08 #92 אמממאאא אני כ"כ מקנאא בהה : \\ אבל יותר בג'יו טומיי וג'יו גרים יחדד [מסכנהה ג'יו איזה שםם ארוךך גיובאנהה ככה כותבים את זהה??]
אמממאאא אני כ"כ מקנאא בהה : \\ אבל יותר בג'יו טומיי וג'יו גרים יחדד [מסכנהה ג'יו איזה שםם ארוךך גיובאנהה ככה כותבים את זהה??]
B butbut New member 13/4/08 #30 ../images/Emo134.gifסתם תמונה ממש ישנה של דני טום וג'יימס מדיסנילנד!!:] XD יש לזה גם סרטון-שהם מצלמים בעצמם. חח הם כאלו קרועים:] XD
../images/Emo134.gifסתם תמונה ממש ישנה של דני טום וג'יימס מדיסנילנד!!:] XD יש לזה גם סרטון-שהם מצלמים בעצמם. חח הם כאלו קרועים:] XD
M McGirl For Life New member 14/4/08 #93 אממ... אין לי קישור ביוטיוב.. כאילו יש לי אבל אין לי כח לחפש כי אני עצלנית משו... אבל.... יש לי קישור להורדה של הסרטון.. במקרה יש לי אותו במחשב (אם זה בכלל הסרטון שבוט התכוונה אליו... כאילו זה היחיד שלהם מדסניילנד שאני מכירה אז....) http://www.sendspace.com/file/ainsog הנג'וי
אממ... אין לי קישור ביוטיוב.. כאילו יש לי אבל אין לי כח לחפש כי אני עצלנית משו... אבל.... יש לי קישור להורדה של הסרטון.. במקרה יש לי אותו במחשב (אם זה בכלל הסרטון שבוט התכוונה אליו... כאילו זה היחיד שלהם מדסניילנד שאני מכירה אז....) http://www.sendspace.com/file/ainsog הנג'וי
L Little McMickey New member 13/4/08 #74 ../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהארי נדבק מדני!!!!! ווי זמירררררר
S sweet shir New member 13/4/08 #81 הארי לובש חולצות כאלו כבר שנייים. ../images/Emo6.gif ולא בתור הגזמה - שנים. XD
B butbut New member 13/4/08 #40 ../images/Emo26.gifותמונות של הארי מהסרטון../images/Emo99.gif שקסעי:]
R rox love BSM New member 13/4/08 #55 זה מתי שדני אומר כזה על זאתי שהסיברה להם she have a great bumוהארי כזה מסתובב מהר להסתכל XDDD זה תמיד מציק אותי משום-מה
זה מתי שדני אומר כזה על זאתי שהסיברה להם she have a great bumוהארי כזה מסתובב מהר להסתכל XDDD זה תמיד מציק אותי משום-מה