סינגלים וקרנבל ב-
אנשים

Tom 7

New member
כי..

ראיתי תמיד מלא תגובות שלו.. והוא תמיד כזה ביקורתי.. אני לא מכיר אותו בתור בן אדם אני מכיר אותו מהפורום.. וכאן הוא רוב הזמן מגיב דברים רעים.. ככה אני חושב.. ועכשיו אני יודע שכל הפורום ייצא עליי..

little WhiSper

New member
הפורום לא צריך לצאת עלייך כדי שתבין

שאתה לא ממש בסדר בענין... ועכשיו לא רק בעניין של איתן- אתה סתם שופט לפי כלום, גם אם הוא ביקורתי וגם אם לא, לא תמיד זה דבר רע הוא בנאדם עם דעה וצריך כמה כאלה בימינו.... ונכון, ככה אתה חושב, זכותך, אבל סתם חבל...

Tom 7

New member
יש משהו בדבריך..

פשוט עיצבן אותי מה שהוא אמר חפיף לא משנה.. פשוט מעכשיו אני לא אתייחס..

שחוררר

New member
ההיפך.

תתייחס, תגיב תיהיה ביקורתי. אחי אני יודע לפעמים אני כולי מדבר קצת מוגזם, אל תיקח את זה אישית, לא משהו נגדך. אה ואגב, חבוב- אתה ממש לא מכיר אותי. שבוע טוב.

מעיין51

New member
כל הכבוד-גמרת את זה יפה

לא הבנתי ממש על מה רבתם.. כאילו . הבנתי.. אבל זה היה די מטומטם.. לא?

nils11

New member
טוב הכוונה לא הייתה לזלזל, ממש לא.

אני לא מזלזל באף אומן ולגמרי מעריך כ-ל אומן שלא יהיה, כי אני חושב שזה עסק בכלל לא פשוט וזה קשה ולא יודע אם אני הייתי מצליח לעמוד בזה. בלי קשר לזה שאני לא אוהב את סקאזי ויזוסל, ושונא את שייגעצ, לא אמרתי שאני מזלזל בהם והם לא שווים כלום. אמרתי שמבחינתי (ובדיוק בגלל שידעתי שיתצעוררו תגובות כאלה כתבתי מבחינתי) היהודים להקה הרבה יותר טובה גם משתיהן ביחד, בלי שום קשר לכמות הקהל שיש להן כי זה דבר שממש לא מעניין אותי, ונראה לי חבל גם שהוא כן משנה לאנשים אחרים.

kabdi

New member
זה באמת לא משנה

כשהכתבה כתובה בכזאת צורה. אין קשר בין המשפטים וחסרים קטעים.

למעלה