סינגלים חדשים

FunkyGiraffe

New member
סינגלים חדשים

בימים אלה יוצא לרדיו הסינגל השלישי של הדג נחש מתוך האלבום חומר מקומי זהו מידע רשמי הכאפה המצלצלת אנשים צולם לו קליפ בהופעה בניצנים ב1.8 ויקחו כמה שבועות עד שהוא ירוץ הסינגל הרביעי שאחריו מעט זמן אחרי הכאפה יוצא לרדיו מה נעשה בגירסא מקוצרת וגם יהיה קליפ.. זה היה מידע רשמי שהועבר אליי מחברי הלהקה..

FunkyGiraffe

New member
הקפצהההההה למי שלא ראה

בום בום טקה בום בום יו מרוב שניגנתי כבר ישלי בחילה

shai lior

New member
חח..?

חחח...האמת שזה לא רק אתה קיבלתת.. הם אמרו את זה בצ'ט בmsn... חחח.. אבבל בגלל שאתה המנהל פה אני לא יגיד מילה..=]

just me2

New member
דווקא מה נעשה?

קשה לי להאמין שהוא יתקבל בברכה בתחנות הרדיו או בערוץ המוסיקה..

RunNGun

New member
באמת זאת שאלה מעניינת

האם שיר כמו "מה נעשה" יכול לתפוס ברדיו כלהיט, על אף המסר הלא מוסרי שהוא טומן בתוכו....... למרות שלטעמי אם Because I Got High של אפרומן חדר לפלייליסט הגלגלצי (זוכרים?
), אין סיבה ששיר כזה לא יכנס. דיון? למה לא.

FunkyGiraffe

New member
אבישי!!!!!! בריא עלייך מה קורה?

הוא הגיע למיין סטרים האמריקאי, אבל לצערי תשימו לב מה גלגלצ עשו ממה נעשה לפני שהוא יצא כבר בסינגל.. ביטלו את השידור של מופע הבכורה באמפי וואהל. אני חושב שעדיף להשאיר אותו לא כסינגל אלא כעוד שיר אני גם ככה מסכים רק עם משפט וחצי מהשיר "אני הדג נחש ואין לי שום חשש" ~סגידה~ "צריך לצאת מזה" וזהו

FunkyGiraffe

New member
עוד תגובה בנידון!

רוב מאזיני גלגלצ [למעט מאזיני העסק
] לא ממש מקשיבים לטקסטים, במיוחד שמדובר בשיר לועזי. מה אני אגיד לך - התמימים דווקא מסיקים ממנו דברים תמימים במיוחד, למשל שאפרו מאן הוא 1.95
[אני בגיל 10] מסרים באנגלית הם לאו דוקא ישירים ומוזיקלית זה שיר קל לעיכול. לא יודע. מפקד גלגלצ טעה שלא נתן את השידור מהבכורה, אבל גם הפסיד ובגדול, 102FM קפצו על הצ'אנס ונתנו בראש.

CG ערפדי

New member
זה הכל מ-סיבה פשוטה

אנשים שמקשיבים לטקסטים בד"כ לא מקשיבים לחרא רדיו עם חרא מוזיקה.

FunkyGiraffe

New member
../images/Emo45.gif! אבל העסק זה לא חרא רדיו, [כנס

ואני מאמין שאתה אישית בפרט לא חושב שזאת חרא מוזיקה.. ~התקף סייבר פי תת מודעי~ מה, לא ככה?

CG ערפדי

New member
ככה..

גלגל"צ זה פשוט בשתי מילים - נטו חרא . אומנם יש שם לפעמים שירים לא רעים אבל בוא נגיד שגלגלצ יוצא לי לשמוע רק שאני לא קולט אף תחנה אחרת(שזה לא קורה.) פרט! לעסק שחור , שהיום ת'אמת לא יוצא לי ממש לשמוע אותה אבל יוצא להסתכל על הפלייליסטים של אחרי התוכנית ויש להם לא מעט דברים חזקים ! בסה"כ עסק שחור זו תוכנית שאני במובן מסויים בתקופת הזמן הארוכה שאני שומע מוזיקה שחורה גדלתי עליה והיא פתחה לי המון כיוונים במוזיקה הזאת (אתה לא תשמע שם רק נלי , בעצם , אני לא חושב שהם משמיעים שם נלי , הלא כן?). אכן לירון , קוואמי(לשעבר) וגורי נותנים בראש . ולסיכום - עסק שחור זו נקודת האור ה(כמעט?)יחידה שקיימת בגלגלצ.

FunkyGiraffe

New member
נכון. אתה צודק, הם מעלימים אמנים

צעירים שכן עשו את הדרך בדם ויזע אבל את אמני הכוכב נולד שלא התאמצו טיפה בדרך לפסגה - הם לוקחים אכן שערורייה. אבל אלעד קובלנץ פועל בשיטה עסקית - אם הוא ישמיע אמנים צעירים לא אהובים, מי יקשיב? מי יקשיב לפרסומות? :\ גלגלצ תחנה עסקית - נקודה, ומבחינתם שימותו הצדקנים

or001

New member
וזה אלדד, ואתם מדברים שטויות

בשנים האחרונות גלגל"צ עושים צעדים לקראת יותר ויותר השמעת מוזיקה ישראלית (הגדלת כמות השירים הישראלים ב10% או 20% אני לא זוכר), זה שכמה סינגלים של מומי וכלא לא התקבלו בברכה כמו שהם בפורומים בתפוז זה משהו אחר. אתם צריכים להבין, גלגלצ משמשת בנוף הרדיופוני מעין ברומטר, לכן קשה יותר להיכנס לתחנה הזו. זה לא דידי הררי וזה לא רדיו אזורי. ואדון עידו, איזה תחנה בדיוק היא לא עסקית? איזה תחנה אומרת 'בוא נשמיע בכוונה אמנים לא אהובים וזין אם יקשיבו או לא'?

FunkyGiraffe

New member
יש משהו בזה...........

אבל יש עוד נקודות אור בגלגלצ - "המקור" שהשמיעו את הפרברים רק כי לדעתם הסינגל טוב, "הקצה" שמנגנת אלטרנטיב [קוואמי שיחק אותה] והאמת שלא יוצא לי ממש לשמוע רדיו חוץ מגלגלצ.

just me2

New member
הנזק שהגראס גורם הוא כבר דיון אחר

אבל איך מוסר מתקשר לזה?

FunkyGiraffe

New member
אם לא הבנת..

שהדג נחש שרים על סמים, אם לא הייתי יודע מה זה והייתי צעיר הייתי שוקל לעשן. הם דומיננטים בעיני המעריצים שלהם ואני מקווה שכולם עברו את הגיל שלא יודעים מה זה סם.

CG ערפדי

New member
היום ילדים בני 10 יודעים מזה גאנג'ה

"מה נעשה שהדור שלי עקום כזה"

למעלה