בואו נעשה ניתוח שיר.. ואז נקבע מה המטרה והמסר שלו.
ג גלתו New member 15/8/04 #25 לא בעיה בכלל זה פשוט שיר הסטלנים האולטימטיבי. זה שהם ניסו להסתיר ולהגיד שזה נגד ובלה בלה, זה בולשיט, זה רק כדי שישדרו אותו ברדיו ואולי כדי שצעירים תמימים לא יתפתו לזה. אבל זה פשוט ה-שיר, בעניין המסר אין בכלל ספק.
לא בעיה בכלל זה פשוט שיר הסטלנים האולטימטיבי. זה שהם ניסו להסתיר ולהגיד שזה נגד ובלה בלה, זה בולשיט, זה רק כדי שישדרו אותו ברדיו ואולי כדי שצעירים תמימים לא יתפתו לזה. אבל זה פשוט ה-שיר, בעניין המסר אין בכלל ספק.
ה הפסיכית של החדר אוכל New member 15/8/04 #26 אם נחפור לרגע.. אז תראו שהוא לא לגמרי מרוצה עם המסטוליות שלו בשיר, לא?
C CG ערפדי New member 14/8/04 #9 והופ הגעת לשלב הכאפה המצלצלת... סינגל מצויין ! השאלה שלי היא: מתי הם משחררים לגל"צ את הסינגל "מה נעשה" להקה מצויינת , שימשיכו לתת בראש ובהצלחה עם "כאפה מצלצלת"
והופ הגעת לשלב הכאפה המצלצלת... סינגל מצויין ! השאלה שלי היא: מתי הם משחררים לגל"צ את הסינגל "מה נעשה" להקה מצויינת , שימשיכו לתת בראש ובהצלחה עם "כאפה מצלצלת"
ה הפסיכית של החדר אוכל New member 14/8/04 #14 ../images/Emo99.gif שיר שאני אוהבת מאוד!! בהופעה הם הקדישו אותו לכל המוסיקאים [כל הקהל בערך..]