סינגלים של הביטלס

kantri

New member
סינגלים של הביטלס

מעוניין לקבל הצעות מיועד לאספנים

Tomer 123

New member
לפי מה שאני יודע

הסינגלים עצמם הופצו בכל מיני הוצאות, ויש הוצאות מסוימות שנחשבות לנדירות. הסינגל של "Hey Jude/Revolution" או של "Lady Madonna/The Inner Light" נמכרו בעבר בעטיפות שונות בכל מיני ארצות. אין לי הצעות מסוימות, אבל אני יודע שהוצאות שונות של הסינגלים המאוחרים יותר נחשבות נדירות מאוד.

אני הבנתי את ההודעה אחרת...

אני הבנתי מההודעה שהוא רוצה למכור את הסינגלים של הביטלס שהוא אינו רוצה בהם עוד.

הסתייגויות

1. לא בטוח שמה שטענתי הוא הנכון 2. אם זה נכון, אין שום מבוכה בפירוש לא נכון של כוונת הכותב

../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif העצומה להעדפת רינגו

בעקבות דוגמא נהדרת של miss cb, הגעתי למסקנה שזו הדרך לגרום לעצומה להעדפת רינגו לחלחל לחברי הפורום. אגב, כשאני חושב על זה, אני הולך להוסיף את זה גם לחתימה.

Another Girl

New member
שאלה..

הממ הממ. דבר אחד לא ברור לי: מצד אחד אני רואה שאתה פועל במרץ בלתי נדלה להעדפת רינגו(לגיטימי
) אבל... מצד שני-אני רואה בסקר שאף אחד
שיעול
לא בחר ברינגו כסגנון המוסיקלי המועדף... רוצה להסביר לנו את פשר העניין או שעלינו להבין כי אתה מעדיף את רינגו בשל מראהו הכלבלבי ואישיותו המשובבת?

The Mad Hatter

New member
פחחח...

אני מניחה שהסיבה היא שרינגו בקושי כתב שירים. (למרות שמראהו הכלבלבי אמור לפצות על זה, לדעתי...) הממ...מוזר שיש את העצומה הזו פיתאום כי לפני כמה חודשים, כשהייתי משועממת והתעסקתי בשאלות הרות-גורל כגון "אז מי באמת הביטל המועדף עלי?" החלטתי שזה ג'ורג' ואז שיניתי את החלטתי לרינגו. סתם, כי אף אחד לא מעדיף אותו על שאר חברי הלהקה. וזה באמת לא הוגן...:)

טוב another girl

יש שני הסברים, התירוצי והאמיתי: התירוצי: כבר הצבעתי לפול לפני שהקמתי את העצומה האמיתי: הממממ... אני בכל זאת מעדיף את פול...

Another Girl

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo18.gifו'ש כואב...

אוקיי,הייתי היום בטיפול שיניים כואב מאוד...מאוד...(שורש...) ורק עכשיו עברה לי ההרדמה ואני חוששת שהעצב יתחיל לכאוב לי שוב..בעע
אז יאללה,ספרו משהו נחמד להעביר לי את הערב.

Miss CB

New member
../images/Emo32.gif הנה משו נחמד:

עוד שבוע אני מסיימת חטיבה. הא הא. אה, נחמד בשבילך? זה כבר יותר קשה...
אז אמממ אני אספר בדיחה. אמממ... אין לי...
אז הנה: תראי פרקים של הקרקס המעופף של מונטי פיית'ון, זה יעודד אותך 100%!

לכבודך חיברתי משל

הוא נקרא: משל השיניים. פעם אחת לפני שנים רבות, היה רופא שיניים, והוא ריפא שיניים. ומה אנו למדים מזאת? שרופאי שיניים מרפאים שיניים! (אם את רוצה חוש הומור קצת יותר נורמלי, תקשיבי לעצה של מיס cb ותקשיבי למונטי פייטון).

BlueAdder

New member
מונטי פייטון

Your mother was a hamster and your father smelt of elderberries אהבתי.... P:

The mad hatter!

לפני שנייה בדקתי את החתימה שלך... כל הכבוד לך! הידד למצטרפים לעצומת רינגו, ויישר כח!

למעלה