סינגלים של הביטלס

את יודעת מה?

תערכי סקר נוסף בהשתתפות רינגו. אני אצביע בעדו, ואני מקווה שגם אחרים! אולי סוף סוף בעזרת העצומה הוא ינצח בסקר!

Another Girl

New member
../images/Emo6.gif

תודה לכולם על היחס... זה באמת מה שחשוב.(מאיפה אשיג מונטי פייטון עכשיו?...) מ ק ר ט נ י- מה יהיה? איזה סקר אמורה אנוכי לעשות על רינגו? לא אחזור על אותו סקר פעמיים...

יש לי כמה רעיונות

1. מי החיפושית הכי מקופחת? 2. מי החיפושית שידעה לתופף הכי טוב (במחשבה שנייה, לא בטוח...) 3. מי החיפושית שכתבה הכי פחות שירים? 4. מי החיפושית עם הכינוי הכי יפה?

The Mad Hatter

New member
חחחח...

החיפושית עם האף הכי מעניין...? (למרות שלג'ון יש אף מעניין גם כן. האף של פול וג'ורג' לא מעניין במיוחד, למרות שאת האף של פול הכי קשה לצייר...P:)

עוד סקר

מי החיפושית הכי זקנה? מי החיפושית שהצטרפה הכי מאוחר? מי החיפושית שבהתחלה האוהדים רצו להעיף בגלל שהיא החליפה בתיפוף את פול בסט?

Miss CB

New member
חחחחחחח אהבתי

מי החיפושית שבהתחלה רצו להחליף בגלל *פול בסט* המממ מעניין! למרות שרוב השאלות כאן הן יותר טריוויה. וסקר זה דעת קהל לא? אנ יתומכת ב"מי החיפושית בעלת האף הכי מוזר" חחח זה היה ענק!!

Miss CB

New member
או, מי החיפושית...

הכי מכוער? סתם רינגו, מתים עלייך. יופי זה לא הכל. גם כתיבת שירים זה חשוב.

הדבר הכי מצחיק בפורום עד עכשיו!

יופי זה לא הכל... גם כתיבת שירים זה חשוב... אני כבר דקה יושב וצוחק מזה. כל הכבוד!

אלוהים אדירים!

פתאום שמתי לב לטעות העצומה... כמובן ש*פיט* בסט, ולא פול כפי שמשום מה כתבתי. אבקש את סליחת הפורום.

Miss CB

New member
האמת,

בהתחלה אני כזה "פול? זה לא היה פול. לא זוכרת בדיוק מה זה כן, אבל פול...?" ואז חשבתי שאם אתה כותב את זה אתה כנראה יודע יותר ממני (עובדה שגם אני לא זוכרת) אז... היי, זה באמת לא פול.

אז מתברר...

שכמו שכל מישהו בפורום הזה (במיוחד another girl שקראה את התשובות שלי לחידון הטריוויה) יכול היה לומר לך, אני כנראה לא יודע יותר ממך.

למעלה