יודליי יודליי יודליי הי הו!
T tkuihehr New member 14/1/07 #118 הדר בפקצתיות רגילה "איזה יפה היא מתלבשת ,איזה בטוב טעם, מה זה צמוד לסייליסט"
M meshugait New member 14/1/07 #111 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif יודלאאאאא יודלאאאאא יודלאאאאאאאא כל תוכנית הם חייבים להשמיע את זה?!
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif יודלאאאאא יודלאאאאא יודלאאאאאאאא כל תוכנית הם חייבים להשמיע את זה?!
T tkuihehr New member 14/1/07 #123 כן, נכון, משמיעים אותו מלא אין לי מושג למה, הוא סתם נחמד כזהלא מיוחד מדי
M meshugait New member 14/1/07 #124 טוב, אני לא יכולה יותר../images/Emo10.gif לא נורא, שמעתי שעה, זאת כבר התקדמות משבוע שעבר! להת'! מחר לא אהיה, אבל בשרשור המאה אהיה בלי חולי וכאב לילהטוב
טוב, אני לא יכולה יותר../images/Emo10.gif לא נורא, שמעתי שעה, זאת כבר התקדמות משבוע שעבר! להת'! מחר לא אהיה, אבל בשרשור המאה אהיה בלי חולי וכאב לילהטוב
L limors2 Active member 14/1/07 #127 לילה טוב!!!! מי יביא גואל לעם ישראל ומתי תהיה כבר תפנית? את יודעת?
T tkuihehr New member 14/1/07 #130 לילה טוב החלימי, להרגיש חולה זה לא טוב, רק שעה? ואת התלהבת היום, הייתי בטוח שתשארי עד הסוף לילה טוב
L limors2 Active member 14/1/07 #142 כן! קראתי תמילים פעם אחת ועכשיו בכל שמיעה אני קולטת יותר ויותר. ויש כמובן את הלמבורגיני של הדר!
R redgirl2 New member 14/1/07 #143 למבורגיני גאלארדו שבזכותו הדר הזכירה את הפורום איך אתה שוכח את זה אלון באמת!