"בדיחות בשקל רק בסינגלס" "היום התקשרתי לתומר יוסף ,הייתי על ממתינהנהנהנהנהנהנהההההה",
T tkuihehr New member 29/8/06 #137 "בדיחות בשקל רק בסינגלס" "היום התקשרתי לתומר יוסף ,הייתי על ממתינהנהנהנהנהנהנהההההה",
נ נשמה של הלב New member 29/8/06 #134 למה הדר למה למה את לא אוהבת את spice girls? למה לרדת ולמה את קוראת למוש בן ארי מוש מוש? הוא לא שור
L limors2 Active member 29/8/06 #183 אנו שואלים כל פעם מחדששששש../images/Emo54.gif בא לי. למה ארזתי תדיסקאוסף שלהם
T tkuihehr New member 30/8/06 #232 כי היא יותר שווה מהספייס מצד שני, אצלם אני מכיר רק שיר אחד, ולספייס גירלס היו יותר, אז אולי בקרוב אני אשנא אותם באותה מידה...
כי היא יותר שווה מהספייס מצד שני, אצלם אני מכיר רק שיר אחד, ולספייס גירלס היו יותר, אז אולי בקרוב אני אשנא אותם באותה מידה...
T tkuihehr New member 29/8/06 #141 רג'ינה ספקטור../images/Emo23.gif פה פה פה פה פה פה פה או כל אות אחרת...
S ShukyD New member 29/8/06 #152 לא נכון אבל זה טוב ששרפו את כל המעצבנים בחצי שעה הראשונה חוץ מקרן פלס וכולם רוצים להיות כמווווווווני למרות שהוא גם מפגר
לא נכון אבל זה טוב ששרפו את כל המעצבנים בחצי שעה הראשונה חוץ מקרן פלס וכולם רוצים להיות כמווווווווני למרות שהוא גם מפגר
T tkuihehr New member 29/8/06 #170 אנחנו לגמרי הפוכים ,אה? אני מניח שאתה שונא גם את "אמא לא הכירה את יונתן שפירא", ובטח גם בכלל את איה כורם ,אה?
אנחנו לגמרי הפוכים ,אה? אני מניח שאתה שונא גם את "אמא לא הכירה את יונתן שפירא", ובטח גם בכלל את איה כורם ,אה?
T tkuihehr New member 30/8/06 #223 אוקיי, מה אכפת לי איך היא נראית השיר שלה גורם לי לחייך וזה העיקר, [למרות ששוב, היא לא נראית רע]