מקוה מאוד!
B b o n c h New member 14/9/06 #41 חזרתי ../images/Emo8.gif היה כיף לראות את אסף.... מקווה שגם אתם נהניתם בסינגלס חחחחחח... איך היה?
R RJlake New member 14/9/06 #43 עעעעע כזה עצוב לראות את זה../images/Emo10.gif ואני לא פה כי לא שמעתי סינגלס מהתחלה עד הסוף כבר איזה שבוע יש כל כך הרבה שירים חדשים בסינגלס שאני בכלל לא מודעת אליהם נקווה ששבוע הבא לא לא יהיה ככה אני מתגעעת
עעעעע כזה עצוב לראות את זה../images/Emo10.gif ואני לא פה כי לא שמעתי סינגלס מהתחלה עד הסוף כבר איזה שבוע יש כל כך הרבה שירים חדשים בסינגלס שאני בכלל לא מודעת אליהם נקווה ששבוע הבא לא לא יהיה ככה אני מתגעעת
R RJlake New member 14/9/06 #47 גם...מאד..אני צריכה חופש../images/Emo10.gif כבר איזה יומים לא אכלתי ארוחה כמו בנאדם
B b o n c h New member 14/9/06 #49 לא נורא. דיאטה ../images/Emo8.gif לא שאני רומזת שאת צריכה חלילה, אין לי מושג איך את נראית חחחחחח.. טוב הסתבכתי.... אני נראה לי פורשת לישון..! מחר יום עמוווס ואז סופשבוע רגוע בגלגל"צ!!!!!!!!! מוי כיף! לילה טוב אנשים!!!
לא נורא. דיאטה ../images/Emo8.gif לא שאני רומזת שאת צריכה חלילה, אין לי מושג איך את נראית חחחחחח.. טוב הסתבכתי.... אני נראה לי פורשת לישון..! מחר יום עמוווס ואז סופשבוע רגוע בגלגל"צ!!!!!!!!! מוי כיף! לילה טוב אנשים!!!
R RJlake New member 14/9/06 #48 את שומעת המקור? מה הם מראיינים לי את זה שזכה בכוכב נולד? כאילו הוא הראשון והאחרון שלא התגייס לצבא
B b o n c h New member 14/9/06 #51 אני לא שומעת ובטח שכוכב נולד זה הדבר האחרון שמעניין אותי... בעעעעעעעעע.... לילה טוב!