אולי משפחתה נמצאת שם?
L limors2 Active member 20/9/06 #81 אולי../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif אם היא תחזור לשדר בבוקר לא בטוח שאשמע כי בעבודה אין גלגלצ הבוס שלי החליף ל88 אז מחר יהיה מעצבן ואיטי כי לא יהיה לי מצעד ונעמי
אולי../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif אם היא תחזור לשדר בבוקר לא בטוח שאשמע כי בעבודה אין גלגלצ הבוס שלי החליף ל88 אז מחר יהיה מעצבן ואיטי כי לא יהיה לי מצעד ונעמי
R RJlake New member 20/9/06 #90 נעמי חולה!../images/Emo12.gif והיום ערן החליף אותה והוא היה משעשע: הוא סיפר משו ואז הוא כזה "כן זו הייתה בדיחה" רגע אני חושבת שזה היה ערן...יש לי הרגשה שלא משום מה
נעמי חולה!../images/Emo12.gif והיום ערן החליף אותה והוא היה משעשע: הוא סיפר משו ואז הוא כזה "כן זו הייתה בדיחה" רגע אני חושבת שזה היה ערן...יש לי הרגשה שלא משום מה
L limors2 Active member 20/9/06 #93 חחחח הוא מצחיק בקטע של בדיחות פעם בסופ"ש, ונראלי שכבר אמרתי לך את זה, הוא אמר משהו ואז אמר "אני מתנצל, בדיחות זה לא הצד החזק שלי" אני צריכה באמת למצוא תתמונה שלו ולהוסיף לגלריות למרות שהיא לא באיכות ככ טובה
חחחח הוא מצחיק בקטע של בדיחות פעם בסופ"ש, ונראלי שכבר אמרתי לך את זה, הוא אמר משהו ואז אמר "אני מתנצל, בדיחות זה לא הצד החזק שלי" אני צריכה באמת למצוא תתמונה שלו ולהוסיף לגלריות למרות שהיא לא באיכות ככ טובה
L limors2 Active member 20/9/06 #35 זה גם שיר די ישן|לחתול| ויש מלא שירים שהשמיעו רק קצת והם נעלמו כמו מעליות( ) האחד של האלה ממת להיות, עוד מלא ששכחתי...
זה גם שיר די ישן|לחתול| ויש מלא שירים שהשמיעו רק קצת והם נעלמו כמו מעליות( ) האחד של האלה ממת להיות, עוד מלא ששכחתי...
L limors2 Active member 20/9/06 #34 אחרי סינגלס, תבוא ההקלטה של ג'סטין למי שפספס ונוכל להתענג על הברכה באנגלית של הדר שוב ושוב!
L limors2 Active member 20/9/06 #37 קראתי איפשהו שרובי שוקל לפרוש, ואם זה נכון חבל ששירים כאלה יזכרו בתור האחרונים שהוא הוציא בקריירה שלו
קראתי איפשהו שרובי שוקל לפרוש, ואם זה נכון חבל ששירים כאלה יזכרו בתור האחרונים שהוא הוציא בקריירה שלו
R RJlake New member 20/9/06 #40 חחחח לקח לי שעה להבין שזה רובי!../images/Emo6.gif השיר הזה נשמע שונה אתמול וכן את צודקת
L limors2 Active member 20/9/06 #42 יש רק קטע אחד נסבל בו../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif האחד שקודם לפזמון והוא שר שם ברמז לרוביות סקסיות
יש רק קטע אחד נסבל בו../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif האחד שקודם לפזמון והוא שר שם ברמז לרוביות סקסיות
L limors2 Active member 20/9/06 #44 לא בא לי לרקוד../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif אני רוצה אותו באיכות נורמלית אחפש היום כשאוריד לי שירי אירים שיכורים
לא בא לי לרקוד../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif אני רוצה אותו באיכות נורמלית אחפש היום כשאוריד לי שירי אירים שיכורים
L limors2 Active member 20/9/06 #48 אוווו הפרס בלוטו טיפס ב3 מיליון../images/Emo2.gif למה אכפת לי מזה