אוי, זה נשמע כל כך כיף תעשי מסיבה1
R RJlake New member 7/1/07 #254 הוו פרגלישס!../images/Emo99.gif הוווו הוווו מזה איפה הצרחות שלהם איזה שלום יבש
L limors2 Active member 7/1/07 #258 טטטטטטטטייסטי טייסטי! אויל בסוף קוואמי אמר ברשימתפוצה שיש לו הודעה חשובה היום בהתחלת התוכנית מעניין מה היא! הוא תמיד כותב הכל באותיות גדולות וקאפיטליסטיות וזה כואב לראות והוא נרוא אוהב ורוד.
טטטטטטטטייסטי טייסטי! אויל בסוף קוואמי אמר ברשימתפוצה שיש לו הודעה חשובה היום בהתחלת התוכנית מעניין מה היא! הוא תמיד כותב הכל באותיות גדולות וקאפיטליסטיות וזה כואב לראות והוא נרוא אוהב ורוד.
R Rachel47 New member 7/1/07 #257 טטטטט טייסטי טייסטי../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif פרגילישס דפ פרגילישס דפ פרגילישס דפ דפ דפ דפ דפ איי איזה שיר אזהו נגמר
טטטטט טייסטי טייסטי../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif פרגילישס דפ פרגילישס דפ פרגילישס דפ דפ דפ דפ דפ איי איזה שיר אזהו נגמר
T tkuihehr New member 7/1/07 #259 כן,אבל איזה שיר לגמור איתו../images/Emo99.gif נו, התכוונתי לסיים. נו טוב, גם לגמור איפה יואב
M meshugait New member 7/1/07 #262 הלילה לא! הלילה לא אשכב לישון! עלית לי בשיגרון להלהלהלהלהלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 הקטע שאני הכי אוהבת!! קוואמי הגיע!
הלילה לא! הלילה לא אשכב לישון! עלית לי בשיגרון להלהלהלהלהלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 הקטע שאני הכי אוהבת!! קוואמי הגיע!
L limors2 Active member 7/1/07 #264 איכשהו אני בספק שהשיר של אייל גולן היה דקה ו40 שניות. מה החתיכה הזאת הייתה אמורה להיות? חותכים שירים אחרונים ולא אחרי פחות מ2 דקות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איכשהו אני בספק שהשיר של אייל גולן היה דקה ו40 שניות. מה החתיכה הזאת הייתה אמורה להיות? חותכים שירים אחרונים ולא אחרי פחות מ2 דקות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
T tkuihehr New member 8/1/07 #270 נו? מספיק מפלצתי? נדמה לי שזה השרשורסינגלס הראשון שאני כאן ב007 [ובמקרה הוא הכי גדול עד כה ] לילה טוב
נו? מספיק מפלצתי? נדמה לי שזה השרשורסינגלס הראשון שאני כאן ב007 [ובמקרה הוא הכי גדול עד כה ] לילה טוב
R Rachel47 New member 8/1/07 #275 האמת נראלי גם הראשון שאני../images/Emo15.gif בו ב007 מספיק מפלצתי אינדיד