טוב, אם נצטרך
T tkuihehr New member 23/7/06 #4 ייייייייאייייייייייי סופסוף משהו לעשות אז ליאורה, זה רק אני ואת בינתיים?
T tkuihehr New member 23/7/06 #9 רודף אחריי מקווה שלא יתפוס אותי שוב, לקח לי המון זמן להשתחרר ממנו קודם. הוא חזק! יש לו כלוב ענק!!!!!
T tkuihehr New member 23/7/06 #55 בסדר, אמממ, נראה לי שקרה לו משהו הוא מדמם והכל.. אופס, טוב סליחה חבר'ה, אבל הרסתי לכולנו את השיעמום...
בסדר, אמממ, נראה לי שקרה לו משהו הוא מדמם והכל.. אופס, טוב סליחה חבר'ה, אבל הרסתי לכולנו את השיעמום...
L limors2 Active member 23/7/06 #59 לאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo54.gif למה עשית לו את זה
T tkuihehr New member 23/7/06 #81 אני מצטער אני לא ידעתי לא ידעתי שזה כזה נורא, לא ידעתי שהוא כל כך רגיש, לא ידעתי שאני כזה חזק, שהשיניים שלי כאלה חדות. לא ידעתי. פשוט לא ידעתי. אילו רק הייתי יודע, השיעמום לא היה נפגע, והיה ממשיך להיות בכולנו אני מצטער, אני פשוט כל כך מצטער
אני מצטער אני לא ידעתי לא ידעתי שזה כזה נורא, לא ידעתי שהוא כל כך רגיש, לא ידעתי שאני כזה חזק, שהשיניים שלי כאלה חדות. לא ידעתי. פשוט לא ידעתי. אילו רק הייתי יודע, השיעמום לא היה נפגע, והיה ממשיך להיות בכולנו אני מצטער, אני פשוט כל כך מצטער
L limors2 Active member 23/7/06 #85 אבל.... |פורץבבכישלמסן../images/Emo54.gif אני אוהבת את השיעמום ככ או בעצם אהבתי.... עכשיו בגללך לא אזכה להנות ממנו יותר?
אבל.... |פורץבבכישלמסן../images/Emo54.gif אני אוהבת את השיעמום ככ או בעצם אהבתי.... עכשיו בגללך לא אזכה להנות ממנו יותר?
T tkuihehr New member 23/7/06 #93 רוצה לבוא להנשים אותו? הוא ביקש אותך במיוחד אולי את תצליחי להחיות אותו חזרה...
L limors2 Active member 23/7/06 #94 בשבילו, הכל../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif איפה הוא כרגע?
T tkuihehr New member 23/7/06 #97 הדסה עין כרם <רואה, אפילו בי-ם, יש לך אחלה הזדמנות להחזיר לכולם את השיעמום לחיים!!>
L limors2 Active member 23/7/06 #99 יא! אז אולי אפילו אוכל לראות../images/Emo54.gif את החדר שלו מפה!!!! *מביאה משקפת* כן!!!! הנה הוא!!! אפילו מבלי לקום מהכיסא!!!! אלך ב10!
יא! אז אולי אפילו אוכל לראות../images/Emo54.gif את החדר שלו מפה!!!! *מביאה משקפת* כן!!!! הנה הוא!!! אפילו מבלי לקום מהכיסא!!!! אלך ב10!
T tkuihehr New member 23/7/06 #103 הוא יחכה לך, ותבריאי אותו, בטוח אז השיעמום יחזור אלינו ב10? כשסינלגס ייגמר?? אני חושב שככה זה בעצם כל יום
הוא יחכה לך, ותבריאי אותו, בטוח אז השיעמום יחזור אלינו ב10? כשסינלגס ייגמר?? אני חושב שככה זה בעצם כל יום
L limors2 Active member 24/7/06 #108 לפחות לא בהתחלת 10../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אשמע תהתחלה של הקצה ואחליט אם להחיות אותו ומחר יש לינק! זה לא משעמם! והמסור
לפחות לא בהתחלת 10../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אשמע תהתחלה של הקצה ואחליט אם להחיות אותו ומחר יש לינק! זה לא משעמם! והמסור