סינגלס בלי הדר!

limors2

Active member
זך אורי!!!!

מצאתי בתפזורת אבל אני מתלבטת כי זה הפוך! ונראלי שזה מושג!

limors2

Active member
אחיות שלי בדיוק רואות חברים!

+2 חברות של אחותי אתמול הם ראו, וג'קי לא ככ רצתה לראות איתם

tkuihehr

New member
נו,כשאין טלוויזיה אבל יש המון חברים

זה מה שעושים וג'קי משתגעת!!! 2 מטורפים על גלגלצ, 2 על חברים, היא סגורה בין 4 קירות, ואפילו להתנגש בקיר היא לא יכולה כי יש שם ארונית תקליטייה ענקית מלאה בדיסקים פלא אח"כ שיש לה חלומות רעים בלילה

limors2

Active member
../images/Emo6.gif

ג'קי נובחת על טרקטורים של ערבים מהגינה
וזה כולם מטורפים על חברים. בארוחות שבת אנחנו יושבים ומצטטים משפטים. יש לי דה ז'ה וו. כבר סיפרתי לך על החברים בשבתות?

tkuihehr

New member
נדמה לי, כן

אבל נשמע רומנטי, ספרי לי שוב [אני ממשיך לצטט משפטים משם] וואי, נשמע לי כיף, אם יום אחד ייצא לך, אני רוצה לבוא גם!!

tkuihehr

New member
לארוחה משפחתית ולדבר המון על חברים

אין לך אנטנה, אבל לי יש, ויש לי הוט, ויש לי ביפ ,וביפ נכנסו עכשיו בחברים, ועשו "שישי-חברים ,שבת-סיינפלד" כל שישי, אבל כל השישי, 36 פרקים של חברים, ואח"כ אותו דבר עם סיינפלד בשבת... אני לא רואה הכל ,אבל מה זה משנה, אני מכיר הכל

limors2

Active member
אהה, לזה. בוא!

שמעתי על השישי חברים הזה. זה נחמד לדעת שיש, גם אם יש הכל! איזה כיף זה חברים כל היום!

tkuihehr

New member
קשה חברים כל היום

קשה לעקוב אחרי הכל ברצף 36 פרקים, אבל נחמד שכל פעם שפותחים את הטלוויזיה יש מה לראות ועוד חברים!!

tkuihehr

New member
עד שמגיעים לקצת לפני חצות

ואז יש גם פרק בערוץ 2 ואני לא יודע מה לבחור [וזה לא משנה כי שישי בחצות אני אף פעם לא בבית
]

limors2

Active member
ערוץ 2 לא סיימו עם זה כבר?

ובשישי בחצות אני תמיד ישנה
חוץ מהשבוע! שאהיה בכפרסבא! ואז במוצ"ש עוגיות!!

tkuihehr

New member
תהני תהני, עוגיות זה תמיד כיף

וחברים יש תמיד, לא נעלמים לעולם, גם בערוץ 2 זה לופ שמיני, וגם בביפ זה לופ 47 שהם משדרים את זה

tkuihehr

New member
מחזור זה תמיד טוב

25 אגורות על כלום, על להשליך לסל הנכון [פרק שלם על זה אתמול בסיינפלס]

limors2

Active member
אין סלים ברחוב, וחבל.

אני מבזבזת הרבה בקבוקים בגלל זה

למעלה