לעולם לא ימאס לי ממנו! מתי הדיסק שלהם כבר יוצא
L limors2 Active member 17/7/06 #52 לעולם לא ימאס לי ממנו!../images/Emo54.gif מתי הדיסק שלהם כבר יוצא
L limors2 Active member 17/7/06 #54 היום בדיוק חשבתי לי שמלא זמן../images/Emo54.gif לא שמעתי את מתיסיה מתיסיה... מלא זמן יחסית לגלגלצ כמובן
היום בדיוק חשבתי לי שמלא זמן../images/Emo54.gif לא שמעתי את מתיסיה מתיסיה... מלא זמן יחסית לגלגלצ כמובן
E Euterpe New member 18/7/06 #64 בסדר, קצת מודאגת בגלל המצב אוף היה פאניק! אט דה דיסקו ואני לא הייתי פה
L limors2 Active member 18/7/06 #75 כן, גם זה../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif ואם הוא הולך, שזה רק לצורך הופעות בידור וציד עכברושים!
כן, גם זה../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif ואם הוא הולך, שזה רק לצורך הופעות בידור וציד עכברושים!
L limors2 Active member 18/7/06 #70 היום שמעתי את זילברשטעיין../images/Emo54.gif במעלית. והיה ממש שקט בה. והיו בה מלא אנשים. ולא שמתי לב שהם כולם מסתכלים עלי כי הווליום היה ממש גבוה. רק כשיצאתי. אופס
היום שמעתי את זילברשטעיין../images/Emo54.gif במעלית. והיה ממש שקט בה. והיו בה מלא אנשים. ולא שמתי לב שהם כולם מסתכלים עלי כי הווליום היה ממש גבוה. רק כשיצאתי. אופס
ג גינגימניה New member 18/7/06 #71 אני נבהלת מכל קול שיש בחוץ ממטוסים,ממכוניות זבל.. היום ישנתי בצהריים, פתאום הייתה אזעקה..מזל שלא שמעתי את הבום. שיגמר כבר.
אני נבהלת מכל קול שיש בחוץ ממטוסים,ממכוניות זבל.. היום ישנתי בצהריים, פתאום הייתה אזעקה..מזל שלא שמעתי את הבום. שיגמר כבר.