סינגלס- השעה השנייה

Princess Galush

New member
הוא תמיד אומר את זה

בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.בעלים של מזמרה.

limors2

Active member
פקיטו פקיטו!../images/Emo54.gif

שקלתי היום לשאוג "הווואאאהההההה" מהחלון של האוטובוס כששמעתי את זה. החלטתי שלא

ShukyDD

New member
טוב חברלעך, עד הפעם הבאה

היה לי נורא כיף, כרגיל
אני נוסע לירושלים אני לא אהיה ליד מחשב בימים הקרובים, לא יודע כמה זה יקח, אז אל תדאגו לי אני לא בטווח הקטיושות אני אחזור בינתיים תדאגו להעלות את השאקירה שאקירה שלי במצעד ואני אשמע גלגלצ בכל מקרה
סופ"ש בנזונה שיהיה <שמתחיל מוקדם מהרגיל>

limors2

Active member
אל תפתח פה לשטן!../images/Emo54.gif

הקטיושות יבואו אחריך
מזל שאני יוצאת מי-ם....

limors2

Active member
הוא מצפצף../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

בחדשות
לילה טוב
עשו מחר שרשור סינגלס גדול כדי שאתגאה בכם!

limors2

Active member
ואני לא אשמע../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif

רכבת מטומטמת בלי קליטה

McCriminal

New member
שתיקת הכבישים- מישהו פה?

בימים האחרונים אני מגלה כמה שהתכנית הזאת פשוט תענוג. מכאן מוסרים לנעמה חן מה שמסרתי לה באימייל כבר כמה פעמים- נעמה תודה, אוהבים אותך
לילה טוב ושקט...

למעלה