סינגלס והמקור היום- מה דעתכם?

McCriminal

New member
סינגלס והמקור היום- מה דעתכם? ../images/Emo7.gif

דעתי הנחרצת- לא! וגם לא המקור.. זה יום הרבה יותר קשה ממה שאתם חושבים, יש פה מלחמה של ממש, ב02 חזיתות, 3 חטופים, פצועים, ישובי הצפון בהתקפה בלתי נפסקת, מקווה שבגלגל"צ ילמדו מהיום שבו גלעד שליט נחטף. לא יודע מה איתכם, לי אישית יהיה קשה להנות מסינגלס היום... אני אשמח לשמוע דעה שלכם.

a b u y a

New member
../images/Emo31.gif

לא נראה לי שיהיה צודק לשדר היום שירים שמחים בעוד שמשפחות החטופים יושבות בעצב שכזה
...

yhaa hi

New member
../images/Emo31.gif

לא מתאים שישודרו היום תוכניות אלו, כי בערך מלחמה, יש שני חטופים, ושבעה חיילים הרוגים! גם אם יהיה, לא נראה לי שאני אקשיב...

אינלי מושג..../images/Emo19.gif

תחשבו על זה שכבר שבועיים וחצי המשפחה של גלעד שליט יושבים בבאסה. זה לא שאחרי היום הראשון מתגברים על זה.. ברור שאני בבאסה!! אני כ"כ עצוב וכועס.. אבל בסופו של דבר, אם לא היום אז גם לא מחר ועוד חוד. עד שזה ייגמר. אם הממשלה המעפנה שלנו רצינית אם האיומים שלה, אז הפעם זו הולכת להיות מלחמה כמו שצריך. זה לא הולך להגמר מחר. אז זה לא כזה פשוט, אתה רוצה שלא ישדרו היום כי אתה בבאסה, אבל מחר פחות תהיה אז כן לשדר? אם זה לא לשדר בשביל הסמליות, אז זה לא לשדר עד שכל המלחמה נגמרת. וזה לא בקרוב. ככה שלא נראה לי שזה מתאים לא לשדר כל פעם שקורה משהו. חוצמזה, כשאנחנו שומעים רדיו כל יום שומעים על הרוגים בתאונות דרכים. זה גם מאוד עצוב, פשוט התרגלנו. אז אני לא אומר שגם לחטיפות צריך להתרגל. אני פשוט אומר שלא לשדר זו לא הדרך הנכונה להתמודד עם המלחמה הזאת. אז בסופו של דבר,
לשדר למרות הכל.

McCriminal

New member
יש משהו בדבריך- אבל כנס ../images/Emo27.gif

לא יודע אם אתה זוכר, אבל בתקופה של מלחמת לבנון, כשהיו אירועים כאלה של חטיפות/היתקלויות עם הרבה הרוגים, אז תמיד גלגל"צ שמו מוזיקה שקטה. איכשהו, כמה שזה סמלי, אתה תכיר בפיגועים האלה כשגרה ברגע שתמשיך כרגיל, וצריך להבין שלא. רק כהזדהות עם המשפחות, עם 7 משפחות שאיבדו את היקר להן מכל בשביל המדינה, ועוד 2 משפחות שעומדים לחיות בחוסר ודאות ודאגה של 24 שעות, וכל זה בשבילנו. אני לא אומר לעצור את הכל, ולא לשדר בכלל, אבל להביע הזדהות, בדיוק כמו בימים של פיגועים. אני יכול להגיד ששמעתי סינגלס ביום החטיפה של גלעד שליט, ודי הצטערתי על זה, ואם תשאלו את הדר היא גם תגיד שאם זה היה תלוי בה לא היה סינגלס, אבל מכיוון שזה לא היה תלוי בה אז זה היה סיפור אחר. אני מקווה שקובלנץ ושאר האנשים שעובדים שם, הדר ודנדן מטיוק יגשו לאחראים ויבקשו לא לשדר היום את סינגלס, גם לא במתכונת שקטה, לשדר שעתיים של מוזיקה שקטה ואיכותית, לנסות קצת להפיג את הכאב, אבל לא להשכיח אותו לגמרי כמו שסינגלס יכולה לעשות.

צודק מצד אחד..../images/Emo19.gif

אבל למה שמחר כן ישדרו!! מחר (בע"ה לא, אבל..) ימותו אנשים בתאונות דרכים, ויכול להיות שירצחו\יחטפו עוד חיילים. מה תעשה אז? יום אחרי? ואחרי? ואחרי?

McCriminal

New member
במקרה כזה כל שגרת החיים תיראה אחרת

אין פה מקום לחשוב על העתיד. כשנגיע לגשר כזה [ובעזרת השם שלא נגיע] נחצה אותו, כרגע ספציפית להיום פשוט לא מתאים לשדר..

עודד5555

New member
אם כמה שחיכיתי לראיון היום עם סקעת

ב"מקור" מסקרן אותי לדעת על האלבום החדש שלו, אבל לדעתי לא מתאים היום..יום לא מתאים עם כל הבלאן.

limors2

Active member
../images/Emo31.gif.ואני שמחה לראות שגם הם../images/Emo54.gif

הגיעו למסקנה הזאת, לפחות עם סינגלס.

McCriminal

New member
אני בהחלט מסכים- כל הכבוד לגלגל"צ!

יום קשה מאוד, באמת אין סיבה לסינגלס

RJlake

New member
מה הם שידרו במקום? נראה לי היום

הראשון מזה המון זמן שלא שמעתי גלגל"צ בכלל

אשר ש

New member
מלחמה

נכון מאד, צריך לעשות למצב הזה סוף. שילמדו אחת ולתמיד שגם לנו יש זכות לחיות במדינה שלנו. ושיעזבו אותנו. ממני אשר

למעלה