סינגלס והמקור היום- מה דעתכם?

שיר 6 6

New member
../images/Emo31.gif

איך אפשר לשמוע שירים שמחים בימים כאלה?! אני מצטרפת לאלו שחושבים שצריך לשים שירים שקטים יותר. כלומר לא שירים דיכאוניים אבל גם לא היפ הופ וכאלה ושירים שמחים... משהו באמצע. שיוותרו על סינגלס.

יהיה היום המצעד?

למרות האירועים, אפשר לעשות את המצעד ברוח לא קשה,אבל בלי צחוקים אלא משהו פשוט.

July84

New member
לגמרי ../images/Emo31.gif

אני תמיד מקשיבה לגלגצ ואני חייבת להודות שכבר כמה ימים אני לא מסוגלת להקשיב לגלגלצ אני אישת גרה בנהריה ולא נראה לי מתאים בכלל שמפציצים לי את הבית ובגלגלצ אפילו אין איזכור לזה כי זה לא חשוב מספיק כמו דיסק חדש ... קיצר המדינה עכשיו במלחמה וגלגצ צריכים לנהוג בהתאם!

limors2

Active member
בטח שמזכירים../images/Emo54.gif

אולי לא כל פעם שהם מדברים, אבל תשמעי תהתחלות/סופי שעות. השדרנים תמיד מזכירים את המצב...

לסנן שדרים כסילים מהמסך - הכרחי!!!

שדרי חדשות שמתקשים לחשוב - אנא ובבקשה שירדו מן המרקע ודאי יש שדרים רבים שיש להודות להם - אבל קיים מיעוט שמתבטא פשוט בטפשות - ומיצג אותנו - בעל כרחינו כחבורה מטופשת - דוגמא מקוממת אחת היא אמיר בר שלום שמשבח את חיזבאללה על אמינות בדווח על פגיעה בספינה ונוזף בצהל בזלזול על שהוא משהה את הפרטים. או שבשעת קרב נוזף בזלזול בטעויות או כשלונות שלנו. יסלחו לי על חוסר הנימוס אבל את מי לעזזל הוא מייצג ? האם יש ספק שכולנו מיחלים שצ"הל ישתמש- אדרבא- בכל אמצעי - כולל הטעיה במידע- כדי להצליח במאמץ הלא פשוט הזה? . איזה ערך כל שהוא יש לדווח של חיזבאללה - מלבד תעמולה ונסיון שקוף לרפות את ידינו? דווקא הציבור הישראלי מגיב בתבונה ועמידה נכונה - מול המאבק, ובפרט מול התעמולה העלובה השקופה של חיזבאללה . אי אפשר שלתעמולה הפשטנית הזו תהיה שליטה דוקא על אלה שמייצגים אותנו על המרקע אנשי החדשות אוחזים בכלי העצום להנהגת דעת הקהל פנימה והחוצה ולכן - מוטלת עליהם אחריות כבדה באשר לאיכות ותחכום המסרים

גלגל"צ מנותקים מהעם לחלוטין

תסלחו לי, אבל הגעתי לפה במקרה מהמומלצים.גלגל"צ היתה ותהיה תמיד תחנה מנותקת מהעם. כל פעם שקורה משהו השדרנים שם זורקים הערות מאולצות כמו "אוי איזה יום קשה" ושניה אחר כך משמיעים שירים שמחים כאילו שום דבר לא קרה. השבוע איבדנו 14 חיילים ו 4 אזרחים, מאות אלפי אנשים תקועים במקלטים, אנחנו בפאקינג מלחמה, ואתם מתלהבים מהשיר החדש של נינט??... לא חושבים שהגיע הזמן להרגיע קצת את המוזיקה שלהם?... לפחות לבחור שירים יותר בטוב טעם ולא לחשוב רק על מיינסטרים. כל שיטת הפלייליסט הזו פסולה מהיסוד. לדעתי הם צריכים לעשות גל של מוזיקה ברצף כמו בסופי שבוע.

steelwater

New member
זה מוזיקה

אולי לא צריך לעשות מסיבה שמחה של שירים ממש שמחים ועליזים וזה אבל זה מוזיקה. מוזיקה שם בשבילנו כשטוב לנו, כשרע לנו, כשמח לנו, כשעצוב לנו, כשאנחנו רוצים להשתגע ולרקוד וכשאנחנו רוצים לשכב ולהירגע להקשיב טוב טוב למוזיקה. כן, לא מתים שהדר תעשה את כל הדיבורים השמחים שלה בסינגלס, אבל זה בסדר שיהיו גם שירים יותר שמחים לדעתי ולא רק שירים דכאוניים. נגיד אני שמרתת בצבא, בגלל המצב יש לי הרבה יותר משמרות ואלו משמרות ארוכות. לרוב הרדיו דולק ולרוב על גלגצ וזה ממש עוזר ישיש מוזיקה ולא הייתי רוצה שיהיה רק מעצבן ושירים עצובים. אז אני בתור חיילת, לי זה עוזר שיש כל מיני שירים ושאפשר להירגע איתם קצת ולהנות מהם.

למעלה