והיא?
T tkuihehr New member 13/12/06 #244 אממממ, נראה לי שאת מעבירה את השמן עד ל10, ואז תגידי "זה חפרני, אין לי זמן לכתוב כאן, אני אגיד מחר", ולא תגידי לעולם1!!
אממממ, נראה לי שאת מעבירה את השמן עד ל10, ואז תגידי "זה חפרני, אין לי זמן לכתוב כאן, אני אגיד מחר", ולא תגידי לעולם1!!
Y yhaa hi New member 13/12/06 #245 אז מהר לפני שיגמר סינגלס אני אספר: חשבתי לעצמי "איזה שיר יפה" אבל אז חשבתי "אבל יש לו קול מעצבן " "אבל זה שיר יפה" "לא הוא לא!" ואפילו יש קטעים בשיר שהוא כבר יותר מדי מעצבן! ואז החלטתי שזה שיר יפה אבל הקול שלו לא...
אז מהר לפני שיגמר סינגלס אני אספר: חשבתי לעצמי "איזה שיר יפה" אבל אז חשבתי "אבל יש לו קול מעצבן " "אבל זה שיר יפה" "לא הוא לא!" ואפילו יש קטעים בשיר שהוא כבר יותר מדי מעצבן! ואז החלטתי שזה שיר יפה אבל הקול שלו לא...
T tkuihehr New member 14/12/06 #259 אההההההה, וככה את מובנת? העמימות סביב התאוריה שלך היתה יותר חזקה... אז בקיצור את אוהבת או לא?
L limors2 Active member 13/12/06 #204 שננסה את כוחותינו הגלרים על זה? הערה על ריח גם היום, או שהם מיצו את זה?
T tkuihehr New member 13/12/06 #209 כן, גם היום התקופת זמן של המיצו את זה עברה מזמן, כן, זה יהיה גם היום, בנוסף להערה הפותחת הכל "איזה באסה לכם, משה כאן"
כן, גם היום התקופת זמן של המיצו את זה עברה מזמן, כן, זה יהיה גם היום, בנוסף להערה הפותחת הכל "איזה באסה לכם, משה כאן"