אני החזאית של ערוץ 2 ואני אומר שכבר בסופ"ש יהיה חורף
R redgirl2 New member 13/12/06 #13 אני כאן..לפחות עכשיו..../images/Emo9.gif אוףף אזרחות זה מקצוע חופרררררררר אני כ"כ מקווה שנכנס לי משו למוח ממה שלמדתי בכל מקרההההה..מה קורהההההההה?! איך עבר עליכם היום?
אני כאן..לפחות עכשיו..../images/Emo9.gif אוףף אזרחות זה מקצוע חופרררררררר אני כ"כ מקווה שנכנס לי משו למוח ממה שלמדתי בכל מקרההההה..מה קורהההההההה?! איך עבר עליכם היום?
R redgirl2 New member 13/12/06 #17 אם הייתי יכולה לא לעשות ../images/Emo6.gif זה מקצוע כזה חופרררררר והשיעורים הכיייייי משעממים זה שיעורי אזרחות =\
אם הייתי יכולה לא לעשות ../images/Emo6.gif זה מקצוע כזה חופרררררר והשיעורים הכיייייי משעממים זה שיעורי אזרחות =\
L limors2 Active member 13/12/06 #20 בטח שאפשר. תמיד אפשר! אבל אל תקשיבי לי אני לא דוגמה טובה אני השפעה רעה
Y y0y02 New member 13/12/06 #36 אזרחות זה קקה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif..אבל יעבור.. בהצלחה
T tkuihehr New member 13/12/06 #57 אזרחות זה נחמד זאת השיטה המגעילה שמלמדים את זה, יותר גרוע מהסטוריה, ואפשר ללמד טוב יותר... אבל מזל באמת שזה עובר, יותר מדי אי אפשר ובהצלחה גם ממני
אזרחות זה נחמד זאת השיטה המגעילה שמלמדים את זה, יותר גרוע מהסטוריה, ואפשר ללמד טוב יותר... אבל מזל באמת שזה עובר, יותר מדי אי אפשר ובהצלחה גם ממני
T tkuihehr New member 13/12/06 #85 באמת? חשבתי שהיה יותר לפחות 3 ימים עכשיו, ועוד 3 ימים שבוע שעבר...
R redgirl2 New member 13/12/06 #23 נכון!! מחר המבחן ואז חופשששש ../images/Emo9.gif איזה שוס זה לבוא ב-10 למבחן ואחריו ללכת הביתה ואז חופשששש נכון!? (ליאורה עדיין קשה לי עם זה אבל אני מתקדמת יפה אני חושבת חחחח )
נכון!! מחר המבחן ואז חופשששש ../images/Emo9.gif איזה שוס זה לבוא ב-10 למבחן ואחריו ללכת הביתה ואז חופשששש נכון!? (ליאורה עדיין קשה לי עם זה אבל אני מתקדמת יפה אני חושבת חחחח )