הוא מעצבן זה הכל
L limors2 Active member 30/8/06 #92 התחלתי לאהוב את זה../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif בואו להקליק
L limors2 Active member 30/8/06 #100 סי../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif סי שאקירה שאקירה! היום שמעתי בדרך הביתה לפני סינגלס את זה ואת מעליות מעליות עולות יורדות ומתרסקותתת!!!!!
סי../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif סי שאקירה שאקירה! היום שמעתי בדרך הביתה לפני סינגלס את זה ואת מעליות מעליות עולות יורדות ומתרסקותתת!!!!!
L limors2 Active member 30/8/06 #103 קין הערבי../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif התחילו להשמיע אותו הרבה בסינגלס לאחרונה
S ShukyD New member 30/8/06 #105 טוב אני הבנתי מה הולך פה כל אחד מרפרש בתקווה שתהיה הודעה שאפשר להגיב עליה ואף אחד לא כותב אחת כזאת אז הפורום נתקע הריני מכריז בזאת על הודעה שכולםםםםםםם מגיבים לה במיוחד הדר ואומרת לי כמה היא אוהבת אותי ורוצה לרכב לי על הגבסוס
טוב אני הבנתי מה הולך פה כל אחד מרפרש בתקווה שתהיה הודעה שאפשר להגיב עליה ואף אחד לא כותב אחת כזאת אז הפורום נתקע הריני מכריז בזאת על הודעה שכולםםםםםםם מגיבים לה במיוחד הדר ואומרת לי כמה היא אוהבת אותי ורוצה לרכב לי על הגבסוס
מ מרקס New member 30/8/06 #111 בואי ונרכב על גבסוסים לא מאמינה שאתה זוכר את זה.. שוקי שפירא, עשה לי ילדים
S ShukyD New member 30/8/06 #116 בטח זוכר זוכר גם "לא היה זיתים, רק גבינה ופול וחמוצים" ואת השאר אני לא זוכר אבל פשוט כל כך צחקתי מזה קשה לשכוח <עושה לה ילדים> לזה נקרא שפירא 1 ולזה שפירא 2
בטח זוכר זוכר גם "לא היה זיתים, רק גבינה ופול וחמוצים" ואת השאר אני לא זוכר אבל פשוט כל כך צחקתי מזה קשה לשכוח <עושה לה ילדים> לזה נקרא שפירא 1 ולזה שפירא 2
S ShukyD New member 30/8/06 #119 מילאו כיסי באגוזים גם אםםםםם להלהלה גם אםםםם חם מאוד גם אםםםםם תתעקש לבואאאא גם אם לאאאאאאאא ניארוץ אליךךךךךךךךךךך השיר הזה פתאום עלה לי לראש
מילאו כיסי באגוזים גם אםםםםם להלהלה גם אםםםם חם מאוד גם אםםםםם תתעקש לבואאאא גם אם לאאאאאאאא ניארוץ אליךךךךךךךךךךך השיר הזה פתאום עלה לי לראש