הורדתי היום גם אותו! אבל למי אכפת מכל אלה, יש לי בום פם
L limors2 Active member 27/8/06 #49 הורדתי היום גם אותו!../images/Emo54.gif אבל למי אכפת מכל אלה, יש לי בום פם
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 27/8/06 #55 השיר של מוש מעצבן אותי.... ועדין אני יודעת את הפזמון כבר בע"פ לפעמים במשא ומתתתןןןןןןן
ג גינגימניה New member 27/8/06 #72 הסברתי למעלה, להשמיע לאחותי! אנשים מסננים את ההודעות שלי, עוברים עליהם כאילו זה הודעות של תפוז
L limors2 Active member 27/8/06 #84 קראתי אותה!../images/Emo54.gif זה שקראתי משהו לא אומר שאני אזכור אותו שנייה אחרי זה
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 27/8/06 #67 השטיפה בגלגלצית משתלמת! אני דיי אוהבת את בגידה עכשיו...... חוץ מהקול של מי ששרה את זה
C chen010189 New member 27/8/06 #70 חחח אהבתי את ההדגשה "רי-ה-נה" אני לא אוהבת את הקול שלה הוא עושה לי חור בראש למרות שהלחן של השיר הזה יפה.
חחח אהבתי את ההדגשה "רי-ה-נה" אני לא אוהבת את הקול שלה הוא עושה לי חור בראש למרות שהלחן של השיר הזה יפה.
S ShukyD New member 27/8/06 #75 לא מבין אנשים אני היחיד שאוהב את השיר הזה? במיוחד בסוף את ה" no no no yeah yeah yeah" ? כאילו תחליטי כבר
לא מבין אנשים אני היחיד שאוהב את השיר הזה? במיוחד בסוף את ה" no no no yeah yeah yeah" ? כאילו תחליטי כבר
L limors2 Active member 27/8/06 #77 לא אוהבת תקול שלה בכלל או תמראה שלה ככ, אבל מאד אוהבת תשיר שלה פון דה ריפליי(?) לא היה יפה. SOS כן. וזה הכי
לא אוהבת תקול שלה בכלל או תמראה שלה ככ, אבל מאד אוהבת תשיר שלה פון דה ריפליי(?) לא היה יפה. SOS כן. וזה הכי