סינגלס עם הדר!!!!!!!!!!!!!!!1111111

tkuihehr

New member
בהחלט

שיגיע במצעד לאחד מהשלישיה, נמאס לי מהכוכב נולד ששולט שם

ShukyD

New member
לא נכון

זה כאילו מחכים למשהו והוא לא מגיע אף פעם והוא דומה מדי ל"לא בא לי לשמוע" אם תקשיבי טוב למוזיקה לא מחדשים, לא מרגשים אותי, לא מגרים אותי בכלל, אני הילר.. אין בזה שיא כמו נגיד שיש שקט ומוזיקה ואז פתאום כל! הזמןןןןןןן אני חווווווושב עליההההההה עליהההההההההההההההה

tkuihehr

New member
כן, נכון ,יש בזה משהו

אבל כל השירים עושים את זה, מעטים כבר השירים שנשארים באותו מקצב לאורך כל השיר, לרוב אני כמוך, ולא אוהב את זה, אוהב את ההקפצות והשינויים, הם אלה שגורמים לי לזכור את השיר. אבל השיר הזה מיוחד, אני אוהב אותו למרות שהוא לא משתנה אלא נשאר קבוע, אולי בגלל זה אני אוהב אותו אפילו יותר

ShukyD

New member
שמע

נגיד קרן פלס תמיד יהיה איזה רגע שיא שיגרום לפטמותיי להזדקר אז אני מחבב את זה אבל שירים מונוטוניים ומשעממים אתה שוכח מהר מאוד נגיד את שאקירה שאקירה בלתי אפשרי בשבילי לשכוח בטח לא בשנה הקרובה

tkuihehr

New member
עברנו את ה200!

אחרי שני שליש תוכנית, אם זה היה ממשיך ככה היינו מגיעים ל300 אבל בטח לא, אני יוצא עכשיו. תמשיכו עם השרשורפלצת הזה, ותהנו משאר התוכנית... לילה טוב
כל מה שעציץ זה אהבה אף פעם לא היית קרובה...

RJlake

New member
ההתחלה של זה טובה../images/Emo99.gif ואז

זה נרגע טיפה אך עדיין טוב

tkuihehr

New member
את כבר מכירה את השיר

אני באמת חושב שזו פעם ראשונה שאני שומע ועוד לא בטוח, תנו לי עוד כמה השמעות ואחליט

limors2

Active member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

אוונסנס אוונסנס אוונסנס
מהמם מהמם מהמם
אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

ShukyD

New member
להקת פקאצות בינלאומית

עלק פריקיות בגלל להקות כאלו הנוער שלנו נראה כמו שהוא נראה שוורצע חייע

limors2

Active member
עע, איכות קקית למדי../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif

אולי זאת הקליטה שלי! אהההההההההההההההההה

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif גם באינטרנט! ../images/Emo46.gif../images/Emo131.gif

AND YOU'RE TOO LATEEE

RenanaD

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo131.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אהובי לביייייייייייייי

למעלה