סינגלס עם הדר!!!!!!!!!!!!!!!1111111

tkuihehr

New member
לא אהבתי בכלל

סתם הייתי בהתלהבות של וואלה יש שירים יפים, וזה בוב דילן ואני זוכר מעט מאוד שירים שלו [אחד] והם היו טובים, אז הנחתי שגם זה. הוא לא, או שאני צעיר מדי בשביל זה... ועכשיו יש גבסו, אז בכלל הפתיחה המצויינת נבלמה...

a b u y a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הדר תעשי עוד כמה כאלה

limors2

Active member
אמרי לי הדר,../images/Emo54.gif

התחלת כבר להתאמן על לבטא את השם של החדש של פאניק?
בזה אני לא אוכל לצחוק עליך כמו שצריך, כי אני לא יודעת איך לבטא את זה

tkuihehr

New member
ואני עוד לא יודע איך קוראים לו!

הורס לו, הדר תעדיף לא להשמיע אותו, קשה להגיד את כל השמות שלהם... השיר טוב בכלל? אני זוכר ששמעתי רק פעם אחת ,וזוכר שאת אהבת, ולא זוכר אם אני אהבתי...

limors2

Active member
שיר מעולה!../images/Emo54.gif

the only difference between martyrdom and suicide is press coverage אולי אם הייתי יודעת מה המשמעות של martyrdom זה היה יותר קל

limors2

Active member
השם../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

השם הכי שווה בדיסק זה theres a good reason these tables are numbered honey you just havent thought of it yet

tkuihehr

New member
מה זה האורך הזה?

כאילו, מה ,אתם רציניים?!!?! לשדרנים יש רק שעה כל פעם

limors2

Active member
ומה על האחד הזה?../images/Emo54.gif

lying is the most fun a girl can have without taking herc lothes off זהו. אחרי זה השמות באורך סביר
אבל עדיין שווים

tkuihehr

New member
וואי וואי, אני רוצה לראות את קוואמי

עושה ספיישל פאניק את דה דיסקו! אני רוצה לראות אותו, או כל אחד אחר שורד! וואי, זה נועד למפלה! שיוציאו את השירים עם השמות הנורמלים [כשאת אומרת נורמלים למה את מתכוונת?] כן, מסוג הלהקות שכדי להשמיע שירים שלהם צריך לפנות 10 דקות [לפחות השירים עצמם טובים, אחרי שמצליחים להגיד את השם] להקה טובה בכל אופן

limors2

Active member
time to dance,../images/Emo54.gif

i constantly thank god for esteban, nails for breakfest taks for lunch וכלמיני קלים לדיבור... ואיי האב פיית' אין דה פריצקר! אני אוהבת תאנגלית שלה

tkuihehr

New member
אז שיפגישו בינהם

כן, טל פריצקר יודעת אנגלית, לוקחת את הדר

limors2

Active member
התחלתי לאהוב תגבסו יותר!../images/Emo54.gif

חבל שארזתי תדיסק, עכשיו אאלץ להוריד תשיר

tkuihehr

New member
שלא מעניינים

מה אתה שלמה ארצי? מוכן לחזור בי ולומר שרק הפזמון חמוד
מתחילים לדבר וזה, אוקיי, בסדר, אז אני מוכן לשמוע את השיר הזה, אוקיי, מודה. אבל עדיין לא אוהב את שי גבסו...

RenanaD

New member
אם הייתי מעוניינת בכך הייתי ../images/Emo131.gif

הולכת לפסטיבל מספרי הסיפורים, תודה רבה לו

tkuihehr

New member
חחח, מתי את עוברת באמת?

ואז יהיו איזה יומיים בלי ליאורה בפורום! ואני אוכל להתפוצץ כאן! ומה פתאום להוריד? שמעת מה הדר אמרה עכשיו? "היום עידן של אינטרנט, אנשים כבר לא קונים אלבומים, וזה חבל, לכו להופעות זה טוב, זה שווה, זה יעשה לכם נורא נורא טוב, וזה כיף. הפסקה של דקה, וכבר אני חוזרת עם קין" הדר אמרה, לא אני...

למעלה