יאי! אני אוהבת מסרים
Y yhaa hi New member 24/12/06 #116 אבל למה את מרגישה מפגרת?../images/Emo2.gif (את לא צריכה לענות) ושתדעי שאת ממש חמודה יש לך יותר רגשי נחיתות ממני
אבל למה את מרגישה מפגרת?../images/Emo2.gif (את לא צריכה לענות) ושתדעי שאת ממש חמודה יש לך יותר רגשי נחיתות ממני
D dragonit12 New member 24/12/06 #123 אני לא חמודה!!! באמת באמת באמת שלא! אני מפגרת כי לא ידעתי איפה זה.. שמעתי על המקום הזה..אבל לא זכרתי איפה זה..
אני לא חמודה!!! באמת באמת באמת שלא! אני מפגרת כי לא ידעתי איפה זה.. שמעתי על המקום הזה..אבל לא זכרתי איפה זה..
D dragonit12 New member 24/12/06 #141 אני לא ותפסיקו! אני לא חמודה.. אתן טועות!באמת! אתן חמודות! כולםם חמודים! אני לא!
D dragonit12 New member 24/12/06 #95 זה הרס ת'רצף..! אם תשימו לב.. אז אז.. מי שרשם משינה..על השיר והכל.. זהה בתשע ושמנה דקות אחריו אח"כ.. אבל אפלה ופלא שכחנו בתשע ועשרה לרשום.. דיי זה היה מגניב חפיף יאיי שיר טוב אני אוהבת להתחרפן בקע שנשמע כמו מסיבת דאנס כזה... שכאילו האורות מתכבים ונדלקים והכל זז לאט.. דיי חפרתי
זה הרס ת'רצף..! אם תשימו לב.. אז אז.. מי שרשם משינה..על השיר והכל.. זהה בתשע ושמנה דקות אחריו אח"כ.. אבל אפלה ופלא שכחנו בתשע ועשרה לרשום.. דיי זה היה מגניב חפיף יאיי שיר טוב אני אוהבת להתחרפן בקע שנשמע כמו מסיבת דאנס כזה... שכאילו האורות מתכבים ונדלקים והכל זז לאט.. דיי חפרתי
I Inbar789 New member 24/12/06 #92 לא הגבתי מקודם.. אז../images/Emo103.gif קרן!!! שתיכנס כבר לפלייליסט אחרי ההופעה אתמול כלכך מגיע לה!!! ובכלל יש שירים מעולים באלי את החדש של אריק ברמן, ואת החדש של סקעת
לא הגבתי מקודם.. אז../images/Emo103.gif קרן!!! שתיכנס כבר לפלייליסט אחרי ההופעה אתמול כלכך מגיע לה!!! ובכלל יש שירים מעולים באלי את החדש של אריק ברמן, ואת החדש של סקעת
R redgirl2 New member 24/12/06 #94 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לכל מה שאמרת!!!