בתאבון! מה תכיני/תאכלי?
T tkuihehr New member 9/1/07 #58 וואי, אני רעב.. כתבתי תגובה כזאת גם אתמול, למה אף פעם אני לא אוכל לפני התוכנית?! אני רעב עכשיו! יש לכם רעיונות מה לאכול?
וואי, אני רעב.. כתבתי תגובה כזאת גם אתמול, למה אף פעם אני לא אוכל לפני התוכנית?! אני רעב עכשיו! יש לכם רעיונות מה לאכול?
T tkuihehr New member 9/1/07 #65 אוי, דווקא יש שניצל מהצהריים אבל אני לא בטוח אם מותר לי לאכול אותו. יכול להיות שמצאתי מה לאכול.. אבל בלי סוכר, מה את מוזרה?
אוי, דווקא יש שניצל מהצהריים אבל אני לא בטוח אם מותר לי לאכול אותו. יכול להיות שמצאתי מה לאכול.. אבל בלי סוכר, מה את מוזרה?
T tkuihehr New member 9/1/07 #79 כן, מה זאת ההצעה המוזרה הזאת? טוב שלא הצעת לימון עם פפריקה מה זו ההצעה המוזרה הזאת? זה אוכל שאת אוכלת לעצמך ביום יום?
כן, מה זאת ההצעה המוזרה הזאת? טוב שלא הצעת לימון עם פפריקה מה זו ההצעה המוזרה הזאת? זה אוכל שאת אוכלת לעצמך ביום יום?
L limors2 Active member 9/1/07 #11 כמה פעמים אפשר לשמוע פוטטו??? משמיעים אותה המוני פעמים ביום לא שזה רע, אבל בע!
R redgirl2 New member 9/1/07 #13 כן!..היום גם חרשו על ביונסה!! כל היום אני מסתובבת ושרה טו דה לפט טו דה לפט!
L limors2 Active member 9/1/07 #22 כן את זה משמיעים אפילו יותר מפוטטו! ואת זה אני אוהבת הרבה יותר מפוטטו
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 9/1/07 #18 זאת שבמקומי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif זה שיר נורא יפה!