שלום וברכה
L limors2 Active member 10/12/06 #158 העם דורש בגידה! או לפחות הפורום! מה, לחיילים אפשר להקדיש שירים, אבל למעריצים ששומעים מידי יום סינגלס אי אפשר?????????????
העם דורש בגידה! או לפחות הפורום! מה, לחיילים אפשר להקדיש שירים, אבל למעריצים ששומעים מידי יום סינגלס אי אפשר?????????????
T tkuihehr New member 10/12/06 #166 כן! חוסר התחשבות ברגשות הפורום חכי חכי שנראה להם את הכוח שלנו ונצעיד את שאקירה למקום הראשון השנתי הבינ"ל
כן! חוסר התחשבות ברגשות הפורום חכי חכי שנראה להם את הכוח שלנו ונצעיד את שאקירה למקום הראשון השנתי הבינ"ל
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 10/12/06 #157 keep holding on../images/Emo99.gif איזה שירים מצויינים יש בשעה השניה!!
J johnnyshambik123 New member 10/12/06 #159 אברילללללל../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif שיר שולט!!! הסרט יפה גם..
J johnnyshambik123 New member 10/12/06 #178 חחח לא../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif השיר keep holding on הוא מפסקול הסרט אראגון. אחלה סרט!
חחח לא../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif השיר keep holding on הוא מפסקול הסרט אראגון. אחלה סרט!
L limors2 Active member 10/12/06 #171 אם גלגלצ באמת רוצים להגיב למערכון, שיתחילו להשמיע יותר עוגיות! הם היו במערכון
M maymayush New member 10/12/06 #174 זה חביב בהחלט יחסית למערכון. אני מאוד אוהבת את הסוף... ואת הקטע עם החבר ההומוסקסואל שולט!! ועכשיו מיי כימיקל רומנס! ואחריי זה אני חייבת ללכת... שיעורים או משהו.
זה חביב בהחלט יחסית למערכון. אני מאוד אוהבת את הסוף... ואת הקטע עם החבר ההומוסקסואל שולט!! ועכשיו מיי כימיקל רומנס! ואחריי זה אני חייבת ללכת... שיעורים או משהו.
M maymayush New member 10/12/06 #176 תודה../images/Emo6.gif להנות משיעורים? לא יקרה. אבל העיקר הכוונה לילה טוב
M maymayush New member 10/12/06 #179 חח הלוואי אם זה לא היה מתמטיקה ואנגלית לא הייתי טורחת... אבל זה 2 מקצועות שצריך להשקיע. לא נורא... תמיד נשאר מחר (אם נצטט את המשורר א.גפן)
חח הלוואי אם זה לא היה מתמטיקה ואנגלית לא הייתי טורחת... אבל זה 2 מקצועות שצריך להשקיע. לא נורא... תמיד נשאר מחר (אם נצטט את המשורר א.גפן)