שלומית בונה סוכה!
Y yhaa hi New member 27/12/06 #227 אז תגידי לה להפסיק../images/Emo2.gif סוכות עבר מזמן, חבל שהיא תעבוד לחינם
D dragonit12 New member 27/12/06 #228 אכן כן חיחי אני בונה הכי הכי יפהה עם עזרה של בני דודים שלי חיחי וואי זה כייףף לבנותת!! מתגעגעת לזה ולכל המשפחה.. אוףף
אכן כן חיחי אני בונה הכי הכי יפהה עם עזרה של בני דודים שלי חיחי וואי זה כייףף לבנותת!! מתגעגעת לזה ולכל המשפחה.. אוףף
D dragonit12 New member 27/12/06 #223 גרר!! הוא לא שלח ת'הודעה שלי!!!!! תפוזזזבללללל! ולא כדאי לך להיות חולה.. זה ממש ממש לא כייךף!!! אני אשמח להעביר לכם.. אבל לא כדאי... חבל..
גרר!! הוא לא שלח ת'הודעה שלי!!!!! תפוזזזבללללל! ולא כדאי לך להיות חולה.. זה ממש ממש לא כייךף!!! אני אשמח להעביר לכם.. אבל לא כדאי... חבל..
Y yhaa hi New member 27/12/06 #225 כל החברות שלי חולות../images/Emo2.gif תמיד כולם חולות ביחד באותו זמן רק אני תמיד לבד (וחוצמזה ככה אני לא אצטרך מחר לעשות את המבחן באנגלית)
כל החברות שלי חולות../images/Emo2.gif תמיד כולם חולות ביחד באותו זמן רק אני תמיד לבד (וחוצמזה ככה אני לא אצטרך מחר לעשות את המבחן באנגלית)
M meshugait New member 27/12/06 #230 מהזה מהזה? את רוצה להיות חולה?!?!?! לא ולא! לא דאי!! להסתובב כל היום עם טישו ואף סתוב שכזה ולהרגיש אומלל בכל דקה שעוברת!
מהזה מהזה? את רוצה להיות חולה?!?!?! לא ולא! לא דאי!! להסתובב כל היום עם טישו ואף סתוב שכזה ולהרגיש אומלל בכל דקה שעוברת!
I Inbar789 New member 27/12/06 #233 אריק ברמן!!!!!!!!!1111../images/Emo47.gif../images/Emo103.gif אח, איזה שיר
M meshugait New member 27/12/06 #236 השיר הזהשל אריק מן אמנם נחמד אבל כששמעתי אותו בפעם הראשונה ולא ידעתי שזה הוא חשבתי שזה ארקדי דוכין!