ושמות מוזרים לשירים שיקחו דוגמה מפאניק אט דה דיסקו וימציאו שמות ארוכים מאד שלא קשורים לשיר!
L limors2 Active member 24/7/06 #53 ושמות מוזרים לשירים../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif שיקחו דוגמה מפאניק אט דה דיסקו וימציאו שמות ארוכים מאד שלא קשורים לשיר!
ושמות מוזרים לשירים../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif שיקחו דוגמה מפאניק אט דה דיסקו וימציאו שמות ארוכים מאד שלא קשורים לשיר!
L limors2 Active member 24/7/06 #58 ../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif לא חשבתי על השיר הזה, אבל גם
M McCriminal New member 24/7/06 #60 פאקיטוווווו- הוואהההההההההה ../images/Emo99.gif פשוט לשמוע ולהתענג... באמת בא לי לצרוח את ה"הווואההה" הזה כל פעם מחדש
פאקיטוווווו- הוואהההההההההה ../images/Emo99.gif פשוט לשמוע ולהתענג... באמת בא לי לצרוח את ה"הווואההה" הזה כל פעם מחדש
M McCriminal New member 24/7/06 #65 הנרי וניקה- הכי טוב ששמעתי!!11 קאבר ענק לשיר ענק.... אגב שמתם לב ל-ס' בפזמון "אין לי מי שחס על כוחי"? בעיות דיקציה
הנרי וניקה- הכי טוב ששמעתי!!11 קאבר ענק לשיר ענק.... אגב שמתם לב ל-ס' בפזמון "אין לי מי שחס על כוחי"? בעיות דיקציה
L limors2 Active member 24/7/06 #69 זה לא אמור להיות ככה?../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif שחסים על הכח שלה? אקשיב. וקאבר מדהים
L limors2 Active member 24/7/06 #71 נוששששממממממממתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!