זה סתם דברים שתוקעים
אוקיי, זה ארוך, זה מגילה, אבל אשמח אם תקראו... פה ושם אתה מתכנן דברים, אבל היום צצו לי מלא דברים שהורסים לי את כל התוכניות, אחת אחת: 1. מתגעגע לחברה שלי השבוע בטירוף, לא יודע מה מיוחד הפעם... במקרה השבוע גם 2 חברות שלנו [מתגעגע אליהן גם] מתארחות אצלה בת"א במעונות באוניברסיטה. הערב חשבתי לקחת את האוטו ולנסוע לת"א [מהבית מנהריה], לבלות שם קצת ולחזור בזמן בשביל לישון ולקום מחר בבוקר ליום רביעי לביצפר [בעעע]. כבר הכנתי את הדיסקים, סידרתי מה שצריך, ופתאום אמא שלי אומרת שיש לה חתונה והיא צריכה את האוטו, והיא בכלל שונאת חתונות!! והיא חולה!!! אף ערב היא לא יוצאת מהבית, אז דווקא עכשיו?! אוף, הרסה לי את התכנון 2. טוב, עברנו את הערב, החברה חוזרת מחר, והבטחתי שאחכה לה [ולהן] על הקו של הרכבת ואתן לה חיבוק ענק ונשיקה [אני מחכה לזה יותר ממנה], הייתי אפילו מוכן לאחר לסינגלס06 האחרון, ופתאום שוב, אמא מודיעה "מחר יש בת מצווה לבת דודה, ואתה [ואחים שלך] חייבים ללכת... מה זה?! שנה לא הייתי בשום ארוע משפחתי [כי לא היה] מה פתאום הוא צץ לי עכשיו?!! הרסו לי עוד תוכנית... 3. הביצפר המתוחכם שלי קבע מזמן מבחן ל1/1 במערכות הפעלה, באותו בוקר שתמיד כל שנה כולם היו יוצאים לחגוג בלילה של הסילבסטר ומבריזים ביום שאחריו [ב1/1], הזזנו דברים ,הרצנו הכל כדי להזיז את המבחן הזה, בסוף מצאנו סידור שהמבחן יוקדם ביום ויהיה ב31/12 בבוקר, ואפילו חברה שלי השיגה שחרור ונצא כולנו לבלות [ונספור אחורה לחצות] ,נחמד לא? לא! היום, מגיעה הרשימה של המועדי ב', ומה המועד ב' הראשון ברשימה? מבחן שאני צריך לעשות, מתי הוא? ב31/12 גם!! ועוד בשעה 17:00 בערב, אני ער מ6 בבוקר, הולך לביצפר, עושה מבחן, מסיים ביצפר ב16:00 ואח"כ מועד ב' ב17:00. מסיים את המועד ב' ב19:00, תופס אוטובוס ,ומגיע הביתה לנהריה ב20:00. ו20:00 בערב, אני עייף מת!!!!! יום שלם מ6:00 בבוקר, 2 מבחנים, מגיע הביתה בחושך ב8... איך אני אמור שעה אח"כ לצאת כרגיל ולהתפרע כל הלילה כמו שתכננתי? בקיצור, דפקו לי את הסילבסטר למרות הכל. דפקו לי עוד תוכנית... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני בתסכול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו. מישהו קרא מספיק בשביל לעשות לי
?