סינגלס 06/7!

tkuihehr

New member
פרגיייייייי די לונדון פריג'

אוקיי, ברידג', אבל טעיתי בהקלדה וזה נראה דומה לפרגי, אז השארתי איןן, אין על השיר , זהו נגמרה התוכנית, לא נשאר מה לשמוע, אפשר לקפל את השרשור

limors2

Active member
חחחחחחחחחחחחחחחח טוב שהדר הזהירה../images/Emo6.gif

השיר הזה נשמע שווה
ההתחלה שלו שווה

tkuihehr

New member
ורק ההתחלה

השאר נשמע כזה גרוע, כאילו הקליטה גרועה והאיכות עוד יותר...

limors2

Active member
זהמזכיר לי את I HATE YOU SO MUCH

בלה בלה של קליס בקטעים מסוימים
ודה ז'ה וו יותר שווה. אבל גם אוות לא אהבתי בהתחלה!

chen010189

New member
איפה ליאורה המוכשרת?

ככדכסקסה הדסקה! ליאורה שרה את זה הכי טוב

limors2

Active member
חטכסה תנקה תטחקה../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

זה שיר מיוחד. המילים משתנות בכל פעם ששומעים אותו! ואנ ישמחה לראו תשהכישרון שלי מוערך

chen010189

New member
../images/Emo6.gif

רק תתחילי לעבוד על כשרון הכתיבה שלך
כי לכתו בככה זה לא שווה כאי לודה

chen010189

New member
אחר כך היא אומרת שהיא לא מאיימת

ליאורה אומר/ת: תקשיבי חן אין לי עצבים אלייך תציפי עכשיו עוד כמה דקות ל300 או שאת נחסמת מכל הפורומים בתפוז

chen010189

New member
../images/Emo41.gifפלייליסט סינגלס, 22.10.06../images/Emo41.gif

שעה ראשונה Nelly Furtado & Timberland – Promiscuous הדג נחש – סטטיסטיקה Lupe Fiasco – Daydream Scissor Sisters – I Don’t Feel Like Dancin מוש בן ארי – ממריאים שייגעצ – המילים הכי יפות The Killers – When You Were Young Panic Channel – Why Cry שורטי – חצי רגל בחוץ, חצי רגל בפנים Justin Timberlake – My Love סינרגיה – תראי זה אני My Chemical Romance – Welcome To The Black Parade Christina Aguilera – Hurt שעה שנייה אהוד בנאי – היברומאן (בהופעה) Lilly Allen – Smile תומר יוסף – אני רוצה לזוז Bob Sinclar & Cutee B – Rock This Party Patrick Swayze– She Is Like The Wind שי גבסו – בחוץ כבר יש סימנים של שקיעה הג'ירפות – מהר מדי Evenescence – Call Me When You're Sober U2 & Green Day – The Saints Are Coming נינט טייב – היא יודעת Fergie – London Bridge Beyonce – Ring The Alarm איילה אינגדשט – ממהרת The Pipettes – Pull Shapes

chen010189

New member
איך הורג אותי הניצב עם הקיצורים../images/Emo6.gif

"מקור - מומחי קRינה וRRRRRעש"

למעלה