סינגלס 06 האזנה נעימה
L limors2 Active member 1/8/06 #2 סינגלס. כמה לא מקורי../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif זה כה מוזר שאנשים שלא דיברתי איתם לחודשים פתאום מתחילים לדבר איתי במיוחד כשהם בני 30 אין לי מה לומר להם
סינגלס. כמה לא מקורי../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif זה כה מוזר שאנשים שלא דיברתי איתם לחודשים פתאום מתחילים לדבר איתי במיוחד כשהם בני 30 אין לי מה לומר להם
T tkuihehr New member 1/8/06 #14 הוציאה סינגלס חדש שמעתי לפני יומיים, בטח בקרוב ירוץ יותר ומירי מסיקה זכורה לי בסדר/
T tkuihehr New member 1/8/06 #7 הא הא ליאורה, השרשור סינלגס שאת רצית לפתוח נכשל! והועבר לשרשור האמיתי של גינגימאניה
L limors2 Active member 1/8/06 #13 נכשל? הועבר?../images/Emo11.gif../images/Emo54.gif מי את חושבת העביר?
T tkuihehr New member 1/8/06 #20 אני? חושבת? ממתי אני חושבת? אני יודע שאת המנהלת, וזה התפקיד שלך, ואת העברת אותה... ואת יודעת מה? יצאת טוב ולא בוסית כזאת, כי ויתרת ונתת את ראש שרשור הסינגלס לגינגימאניה. רואה? לא רע בכלל...
אני? חושבת? ממתי אני חושבת? אני יודע שאת המנהלת, וזה התפקיד שלך, ואת העברת אותה... ואת יודעת מה? יצאת טוב ולא בוסית כזאת, כי ויתרת ונתת את ראש שרשור הסינגלס לגינגימאניה. רואה? לא רע בכלל...
L limors2 Active member 1/8/06 #24 אופס../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif יש לי ראיה סלקטיבית כידוע, והיה נראה לי שאורית כתבה את זה