את "היצירה" הכנתי..היה לי משעמם ורציתי לראות מה יצא לי וזה מה שיצא
L limors2 Active member 1/8/06 #21 היום בבוקר טוב, רומי נוימרק../images/Emo54.gif אמרה משהו כמו "אם לא תתקשרו לדווח, נלי פורטדו תאכל אתכם. וזה לא איום, זאת הבטחה" וזה ממש הצחיק אותי
היום בבוקר טוב, רומי נוימרק../images/Emo54.gif אמרה משהו כמו "אם לא תתקשרו לדווח, נלי פורטדו תאכל אתכם. וזה לא איום, זאת הבטחה" וזה ממש הצחיק אותי
L limors2 Active member 1/8/06 #32 פספסת../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif זה היה אחרי שיר של מירי מסיקה שהיא נתנה לה שם חיבה חדש שלא שמעתי אותו כי היה רעש...
פספסת../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif זה היה אחרי שיר של מירי מסיקה שהיא נתנה לה שם חיבה חדש שלא שמעתי אותו כי היה רעש...
ה היחיד במינו New member 1/8/06 #34 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif למה את שומעת בוקר טוב בחופש?
L limors2 Active member 1/8/06 #37 איזה חופש../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif אני עובדת הדבר היחיד שטוב בלעבוד בבוקר זה לשמוע את כל "בוקר טוב" ו"מתגלגלים"
איזה חופש../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif אני עובדת הדבר היחיד שטוב בלעבוד בבוקר זה לשמוע את כל "בוקר טוב" ו"מתגלגלים"
ג גינגימניה New member 1/8/06 #19 ג'סטין טימברלייק../images/Emo23.gifבריטני ספירס איזה ישן זה.. איך לא רציתי שיפרדו
A a b u y a New member 1/8/06 #23 שניהם פקצים../images/Emo122.gif טוב נו, גם במתמטיקה ממינוס ומינוס יוצא פלוס
R RJlake New member 1/8/06 #36 ../images/Emo45.gif תגידו גם לכם יש את הדבר הזה למעלה בשביל להתקין משו וזה קופץ ומעצבן!!!!!!!?!~!?2!#?@#@#
../images/Emo45.gif תגידו גם לכם יש את הדבר הזה למעלה בשביל להתקין משו וזה קופץ ומעצבן!!!!!!!?!~!?2!#?@#@#