תודה את ממגדל העמק נכון?
T tkuihehr New member 2/8/06 #132 כן, תהני אני מהצפון, מטייל בכל הארץ בימים האחרונים, אתמול יצא לי להיות בת"א, נורא נחמד, יש אוויר, היום נתניה, מיום ראשון ירושלים <כן, כן, ירושלים, אני זוכר עד כמה הקומונה היתה מלאה בירושלמים...>!!
כן, תהני אני מהצפון, מטייל בכל הארץ בימים האחרונים, אתמול יצא לי להיות בת"א, נורא נחמד, יש אוויר, היום נתניה, מיום ראשון ירושלים <כן, כן, ירושלים, אני זוכר עד כמה הקומונה היתה מלאה בירושלמים...>!!
T tkuihehr New member 2/8/06 #153 אמרת שחם לך בת"א יש בריזה==>אוויר==>רוח==>נעים==>לילך ברנע==>גלגלצ <טוב, הסוף לא קשור, אבל באוויר התכוונתי לרוח נעימה ומקררת>
אמרת שחם לך בת"א יש בריזה==>אוויר==>רוח==>נעים==>לילך ברנע==>גלגלצ <טוב, הסוף לא קשור, אבל באוויר התכוונתי לרוח נעימה ומקררת>
R RJlake New member 2/8/06 #156 אני אמרתי?../images/Emo12.gif לי נעים ונחמד ואולי בלילה יש בריזה בתל אביב...ביום חם שם,לח שם ומגעיל שם
אני אמרתי?../images/Emo12.gif לי נעים ונחמד ואולי בלילה יש בריזה בתל אביב...ביום חם שם,לח שם ומגעיל שם
T tkuihehr New member 2/8/06 #163 אז אופס אתמול הייתי רק בערב ,7 עד 2 ככה, בגלל זה גם הפסדתי שרשור סינלגלס אתמול
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 2/8/06 #100 ../images/Emo12.gifכתבנו- דניאל זילברשטיין...... הוא לא זמר?
T tkuihehr New member 2/8/06 #136 כן, צחקנו על זה מזמן מצחיק שפתאום שומעים את השם שלו ככתב, בסוף החדשות, וזה מצלצל לנו מוכר, ואנחנו בכלל לא מכירים אותו!!
כן, צחקנו על זה מזמן מצחיק שפתאום שומעים את השם שלו ככתב, בסוף החדשות, וזה מצלצל לנו מוכר, ואנחנו בכלל לא מכירים אותו!!
ג גינגימניה New member 2/8/06 #141 אני מאזינה לתוכנית שלו..הוא חמוד בד''כ הוא משדר תוכנית "24, היום שהיה" בגלי צה''ל בשעה 23:05. זה סיכום היום..
אני מאזינה לתוכנית שלו..הוא חמוד בד''כ הוא משדר תוכנית "24, היום שהיה" בגלי צה''ל בשעה 23:05. זה סיכום היום..
ג גינגימניה New member 2/8/06 #171 אחלה, אבל לפעמים יש מגישים אחרים למשל עידן קוולר שאותו אני משש מחבבת