אסור?
L limors2 Active member 18/12/06 #107 איזה חדשות ארוכות../images/Emo2.gif הפסקתי ללכת לחזור ללכת לעודיותר זמן ולחזור ולעודיותר זמן ולחזור 4 דקות טוב שלא הגזמת
איזה חדשות ארוכות../images/Emo2.gif הפסקתי ללכת לחזור ללכת לעודיותר זמן ולחזור ולעודיותר זמן ולחזור 4 דקות טוב שלא הגזמת
T tkuihehr New member 18/12/06 #116 ממש אהבתי את הדיווח הזה ורק לפני כמה ימים הוא אמר שהוא שולט בעצמו...
L limors2 Active member 18/12/06 #111 עוד רגע החדש של מירי מסיקה../images/Emo2.gif אני לא רוצה להקליט, זה לא שווה לשמוע מירי באיכות גרועה אבל יותר טוב כמעט מכלום
עוד רגע החדש של מירי מסיקה../images/Emo2.gif אני לא רוצה להקליט, זה לא שווה לשמוע מירי באיכות גרועה אבל יותר טוב כמעט מכלום
L limors2 Active member 18/12/06 #128 תקטלי כמה שבא לך../images/Emo4.gif זה איכות טובה מבחינם ווליום, אבל זה מונו ולא סטריאו! זה מוציא את העוצמות מהשיר
תקטלי כמה שבא לך../images/Emo4.gif זה איכות טובה מבחינם ווליום, אבל זה מונו ולא סטריאו! זה מוציא את העוצמות מהשיר
T tkuihehr New member 18/12/06 #122 אבל גם החדש של אריק ברמן שגם ככה יושמעו [שניהם] מלא בימים הקרובים ,ובקרוב [שניהם] יגיעו להורדה תקינה בתוכנת החלפת הקבצים הקרובה לביתך... אז תחזיקי ,ותמשיכי לשמוע סינגלס בלי טענות@@@!!!
אבל גם החדש של אריק ברמן שגם ככה יושמעו [שניהם] מלא בימים הקרובים ,ובקרוב [שניהם] יגיעו להורדה תקינה בתוכנת החלפת הקבצים הקרובה לביתך... אז תחזיקי ,ותמשיכי לשמוע סינגלס בלי טענות@@@!!!
L limors2 Active member 18/12/06 #144 אבל אני לא רוצה לחכות! אני רוצה לחרוש! המוני ההשמעות ביום לא מספיקות לי!!
T tkuihehr New member 18/12/06 #112 "ביצוע מעשים מגונים בבומביי" בני סלע הואשם בביצוע מעשים מגונים בפומביי [השדרית קראה לא נכון, לי זה נשמע כמו בומביי] (עדיין לא מצאתי את הקוד של צרה, מי יודע איך מנקדים צרה?)
"ביצוע מעשים מגונים בבומביי" בני סלע הואשם בביצוע מעשים מגונים בפומביי [השדרית קראה לא נכון, לי זה נשמע כמו בומביי] (עדיין לא מצאתי את הקוד של צרה, מי יודע איך מנקדים צרה?)