הכיפילום...האחד של צביקה פיקה באמת שר יותר טוב מהמקור
L limors2 Active member 7/8/06 #35 הכיפילום...האחד של צביקה פיקה../images/Emo54.gif באמת שר יותר טוב מהמקור
R RJlake New member 8/8/06 #43 הפרסומת הזו של מוזיאון המדע מעצבנת! ואני נוטשת אתכם עכשיו. צריך לעבור על ספר התיאוריה פעם אחרונה ולישון מוקדם אז לילה טוב לכם!!
הפרסומת הזו של מוזיאון המדע מעצבנת! ואני נוטשת אתכם עכשיו. צריך לעבור על ספר התיאוריה פעם אחרונה ולישון מוקדם אז לילה טוב לכם!!
L limors2 Active member 8/8/06 #44 לילה טוב!../images/Emo54.gif מחר תיאוריה? בהצלחה! ואם לא מחר, אז מתי שהיא
R RJlake New member 8/8/06 #69 הייתה אמורה להיות היום אבל אחרי שעה בתור מתברר שמי שעשה את הבדקית עיניים לא שם חותמת אז לא יכולתי לעשות את זה היום אז מחר
הייתה אמורה להיות היום אבל אחרי שעה בתור מתברר שמי שעשה את הבדקית עיניים לא שם חותמת אז לא יכולתי לעשות את זה היום אז מחר
L limors2 Active member 8/8/06 #45 השיר של מיסי פשוט מעולה../images/Emo99.gif ההתחלה והheelll yeeaaahhh במיוחד, אבל כל השיר
ג גינגימניה New member 8/8/06 #48 הייתה לי תחושה שהוא יהיה../images/Emo6.gif עכשיו הוא יהיה אחרי המשתנה..