ייאיי אני לאהוב מאוד מאוד את השיר הזה!!! איזה כיף הוא עושה...
M McCriminal New member 4/12/06 #33 אגב כשחושבים על זה.... אינגדשט-צ'רנילס זה שם משפחה מעניין משהו... ישודכו אספי ואילה אינגדשט לאלתר!
L limors2 Active member 4/12/06 #41 והבן שלהם ישדר בגלגלצ! והם יקראו לו יהושעיהו. יהושעיהו אינגדשט-צ'רנילס השם הכי קליט שהיה ברדיו כבר שנים!
והבן שלהם ישדר בגלגלצ! והם יקראו לו יהושעיהו. יהושעיהו אינגדשט-צ'רנילס השם הכי קליט שהיה ברדיו כבר שנים!
M McCriminal New member 4/12/06 #54 רק שלא יתחתן עם הבת של עירא נכטיגל! איזה משפחה מושלמת תהיה לו.... הנה משינהה!!!! משינה משינה מאוהב בזה קשות....
רק שלא יתחתן עם הבת של עירא נכטיגל! איזה משפחה מושלמת תהיה לו.... הנה משינהה!!!! משינה משינה מאוהב בזה קשות....
א אסף צרנילס New member 4/12/06 #47 אני מוכן! היא יפה... או לפחות צילמו אותה יפה ועשו עבודה טובה בפוטושופ לתמונה על הסינגל. ערב טוב!!
L limors2 Active member 4/12/06 #53 ראיתי תמונה שלה מהתמונה של "ממהרת" והיא באמת יפה! וככה למכור את עצמך בשביל תמונת פוטושופ? מה עם החיילות פותחות הכפתורים במצלמת גל"צ? ליבן ישבר!
ראיתי תמונה שלה מהתמונה של "ממהרת" והיא באמת יפה! וככה למכור את עצמך בשביל תמונת פוטושופ? מה עם החיילות פותחות הכפתורים במצלמת גל"צ? ליבן ישבר!
M McCriminal New member 4/12/06 #59 אסף תעשה לי אינגדשטית קטנה ../images/Emo24.gif תן להדר איזה אקמול ותחזור לשדר את שאר ה-10 תכניות היומיות שאתה מחליף בהן את כולם.... מה יקרה כשאתה תהיה חולה?
אסף תעשה לי אינגדשטית קטנה ../images/Emo24.gif תן להדר איזה אקמול ותחזור לשדר את שאר ה-10 תכניות היומיות שאתה מחליף בהן את כולם.... מה יקרה כשאתה תהיה חולה?
T tkuihehr New member 4/12/06 #89 באמת מה יקרה? איך יסתדרו שם בגלצ וגלגלצ? איך אפשר? מזל שאסף בריא וחזק ומחליף את כל אלה שאוכלים עכשיו מרק
באמת מה יקרה? איך יסתדרו שם בגלצ וגלגלצ? איך אפשר? מזל שאסף בריא וחזק ומחליף את כל אלה שאוכלים עכשיו מרק
T tkuihehr New member 4/12/06 #100 אין, בזבוז של פוטנציאל כל המחשבים הזה, צריך לפרוש ולעבור למוזיקה [וזה גם הרבה יותר כיף]
T tkuihehr New member 4/12/06 #148 כן, הוא יהיה אחד עוקב לפורום של הלהקה שלך, נפתח אותם ביחד וכל אחד יהיה מנהל של הפורום השני!!
S Sweet Revenge New member 4/12/06 #30 אוקיי.. אתמול היית פשוט בשוק שבאמת מנגנים AFI בגלגלצ.. כאילו, זה השיא.. גלגלצ תחנה קשוחה ואפלה...