את חדשה?
R redgirl2 New member 4/12/06 #123 חדשה דנדשה =) בפורום.. לגביי ההאזנה לרדיו ממש לא חחח P= תגיד הם נותנים לך לישון לפעמים?! חחח
R redgirl2 New member 4/12/06 #142 חחחחחח אני רקפת נעים מאוד =) ורגע..אם לא לימור אז ליאורה נכון!? חחחח
S Sweet Revenge New member 4/12/06 #131 ../images/Emo13.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif את עשית פרצוף נגעל ממיי לאב של ג'סטין?!? בערך אחד השירים היותר טובים שיש כרגע בסינגלס.. חזרי בך..
../images/Emo13.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif את עשית פרצוף נגעל ממיי לאב של ג'סטין?!? בערך אחד השירים היותר טובים שיש כרגע בסינגלס.. חזרי בך..
S Sweet Revenge New member 4/12/06 #151 ../images/Emo10.gif להפך, הוא רק משתבח.. אולי הוא לא יוציא בחיים שיר טוב כמו קריי מי א ריבר, אבל הוא בהחלט השתפר באלבום האחרון.. ואני בכלל לא חובבת ג'סטינים.
../images/Emo10.gif להפך, הוא רק משתבח.. אולי הוא לא יוציא בחיים שיר טוב כמו קריי מי א ריבר, אבל הוא בהחלט השתפר באלבום האחרון.. ואני בכלל לא חובבת ג'סטינים.
L limors2 Active member 4/12/06 #204 אני אהבתי את הקודם שלו יותר והרימקיס לשיר שהיה בגלגלצ הוא פשוט זוועתי, עם כל הכבוד לנעליים
T tkuihehr New member 4/12/06 #306 דייי, אי אפשר לעקוב אחר השרשור היום מתי כתבת את ההודעה הזאת? ואם אני אגיב עכשיו את תראי אותה?
L limors2 Active member 4/12/06 #312 אני רואה, כי אני מגלגלת מלמעלה! לכן אני לא עוקבת, כי אני נתקעת למעלה ואז מתווספות הרבה הודעות