מעניין מי לימד אותך להשתמש בו...
E Elia SG New member 22/6/06 #145 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif במה?!??!?! ]-[ *מנסה סמיילי מהזיכרון..*
H head of the tribe New member 22/6/06 #271 התווכחת איתי! ../images/Emo46.gif מוהאהאה! עכשיו אתה יודע לא לחזור על זה שנית! ייאייי יצא שאני מבינה משהו |גאה|
התווכחת איתי! ../images/Emo46.gif מוהאהאה! עכשיו אתה יודע לא לחזור על זה שנית! ייאייי יצא שאני מבינה משהו |גאה|
R RJlake New member 22/6/06 #122 ../images/Emo6.gif ../images/Emo99.gif ושמעתי את השיר הזה כל כך הרבה היום
R RJlake New member 22/6/06 #147 באמת?? טוב לדעת!!! נגיד לה! אגב את כל המידע על השירים או האמנים ששרים אותו או סתם כל מני דברים שאתם מספרים אתם יודעים או שכתוב לכם את זה?
באמת?? טוב לדעת!!! נגיד לה! אגב את כל המידע על השירים או האמנים ששרים אותו או סתם כל מני דברים שאתם מספרים אתם יודעים או שכתוב לכם את זה?
מ מרקס New member 22/6/06 #158 מממ... אם אספר לך אאלץ להרוג אותך..! (או להכריח אותך לשמוע ווסטלייף שבוע)
L limors2 Active member 22/6/06 #166 ווסטלייף../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif היה לי שיר שלהם תקוע בראש אתמול!
R RJlake New member 22/6/06 #168 ../images/Emo6.gif נראה לי שהבנתי את התשובה... בכל מקרה אני לא רוצה את שני הדברים אז אני אשאר עם הספק..
../images/Emo6.gif נראה לי שהבנתי את התשובה... בכל מקרה אני לא רוצה את שני הדברים אז אני אשאר עם הספק..