סינגלס! חם לי.
L limors2 Active member 3/7/06 #6 לאהלההן הזה יש סיכוי להתחרות../images/Emo54.gif באחד של נעמי סיכוי גדול אפילו
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 3/7/06 #4 פ-י-ס-ג-ה../images/Emo70.gif אבל לא אצלנו שששאאאאאאקקקקקייייירררררהההההההה שששששששאאאאאקקקייייירררררררהההההההה
פ-י-ס-ג-ה../images/Emo70.gif אבל לא אצלנו שששאאאאאאקקקקקייייירררררהההההההה שששששששאאאאאקקקייייירררררררהההההההה
L limors2 Active member 3/7/06 #8 נו פייטינג!!../images/Emo54.gif אני לא חושבת שאי פעם אהבתי שיר ושמעתי אותו הרבה כמו את שאקירה שאקירה
L limors2 Active member 3/7/06 #11 הממ לא מתה על זה../images/Emo54.gif קרייזי היה הרבה יותר שווה... אבל אולי עוד כמה פעמים
ע עורוס New member 3/7/06 #34 נו ברור! ../images/Emo99.gif../images/Emo97.gif רק חבל שפיספסתי אותו ראיתי האלופה עד עכשיו... מה הטלמסר של הבחירות? אני רוצה לבקש אותו מחר
נו ברור! ../images/Emo99.gif../images/Emo97.gif רק חבל שפיספסתי אותו ראיתי האלופה עד עכשיו... מה הטלמסר של הבחירות? אני רוצה לבקש אותו מחר
ע עורוס New member 3/7/06 #45 אני אנסה תכף ../images/Emo9.gif../images/Emo97.gif משום מה בא לי היום את "אם אין לך חיים".
ע עורוס New member 4/7/06 #66 אהה. תודה על המידע! ../images/Emo9.gif../images/Emo97.gif הלוואי שישימו אותו
L limors2 Active member 3/7/06 #13 זילברשטעיייןן../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif אני צריכה לגוון בנושאים שלי לשיר הזה
T tkuihehr New member 3/7/06 #40 כן, זה קצת חוזר על עצמו אבל זה רק בגלל שהשיר הזה מושמע כל יום, המון ובסדר הדר, הבנו שאת אוהבת את השיר הזה, אבל כל יום? אני לא זוכר מתי היתה הפעם האחרונה ששמעתי סינגלס בלי לשמוע את השיר הזה...
כן, זה קצת חוזר על עצמו אבל זה רק בגלל שהשיר הזה מושמע כל יום, המון ובסדר הדר, הבנו שאת אוהבת את השיר הזה, אבל כל יום? אני לא זוכר מתי היתה הפעם האחרונה ששמעתי סינגלס בלי לשמוע את השיר הזה...
L limors2 Active member 3/7/06 #14 מבטאמבטאמבטאמבטאמבטא../images/Emo54.gif אני מרגישה שנשארתי פה לבד קוקס קוקס קוקס מבטאים בריטיים מגניבים אהה, המושלמות סינגלס שווה היום מאד
מבטאמבטאמבטאמבטאמבטא../images/Emo54.gif אני מרגישה שנשארתי פה לבד קוקס קוקס קוקס מבטאים בריטיים מגניבים אהה, המושלמות סינגלס שווה היום מאד