אז מה הייתה כוונת השאלה שלך?
A a b u y a New member 3/7/06 #35 סינרגיה../images/Emo6.gif נראה לי שהם ראו שכולם התלהבו מהשיר הראשון אז הוציאו שלל שירים שהם פשוט אותה הגברת בשינוי אדרת
סינרגיה../images/Emo6.gif נראה לי שהם ראו שכולם התלהבו מהשיר הראשון אז הוציאו שלל שירים שהם פשוט אותה הגברת בשינוי אדרת
T tkuihehr New member 3/7/06 #58 אני דווקא אוהב למרות שכן, זה די חוזר על עצמו [וגם הסגנון של אמסטף דיי זהה] אבל השירים בסדר
L limors2 Active member 3/7/06 #36 שובב מרגיששש אחרררררררררר../images/Emo54.gif הגרסה שלי של זה באיכות די מגעילה ויש את הדר אומרת "סינרגיה" בסוף
שובב מרגיששש אחרררררררררר../images/Emo54.gif הגרסה שלי של זה באיכות די מגעילה ויש את הדר אומרת "סינרגיה" בסוף
ס סינטטית New member 4/7/06 #136 חחחחח הורדת באימיול? זה מישהו מהפורום שלנו הקליט, לא יודעת איך זה הגיע לשם..או לקאזה. בכל אופן, אני אקבל את הסינגל המקורי בימים הקרובים, אם תרצי אני אשלח לך.... ודוקא הגרסא סבבה.
חחחחח הורדת באימיול? זה מישהו מהפורום שלנו הקליט, לא יודעת איך זה הגיע לשם..או לקאזה. בכל אופן, אני אקבל את הסינגל המקורי בימים הקרובים, אם תרצי אני אשלח לך.... ודוקא הגרסא סבבה.
L limors2 Active member 4/7/06 #139 כע...../images/Emo54.gif הו כן! שלחי גרסה סבבה יחסית להקלטות, אבל הסאונד לא שווה ב2 הצדדים וזה מציק באוזניות
כע...../images/Emo54.gif הו כן! שלחי גרסה סבבה יחסית להקלטות, אבל הסאונד לא שווה ב2 הצדדים וזה מציק באוזניות
A a b u y a New member 3/7/06 #43 someone else../images/Emo99.gif הדר תחזרי על המילה שאמרת...קצת מסובך
L limors2 Active member 3/7/06 #44 אווו, תוכנית מתוחכמת!../images/Emo54.gif אבל לא עקבתי אלגרו אלגרו!