ליאורה את מקבלת מסרים סמויים בקשר לשיר הזה... כדאי שתריצי אותו אחורה או משו...א"א לדעת מה יתקבל
A a b u y a New member 4/7/06 #117 ../images/Emo2.gif ליאורה את מקבלת מסרים סמויים בקשר לשיר הזה... כדאי שתריצי אותו אחורה או משו...א"א לדעת מה יתקבל
../images/Emo2.gif ליאורה את מקבלת מסרים סמויים בקשר לשיר הזה... כדאי שתריצי אותו אחורה או משו...א"א לדעת מה יתקבל
L limors2 Active member 4/7/06 #142 אין לי את הכלים המתאימים../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif בטח היה יוצא "רמבלדי לנצח" אומשו
ע עורוס New member 4/7/06 #133 לא אמצא מנוחההה אפילו בלילההה../images/Emo97.gif אין לי מי שחס על כוחייייי גם בבוקר חדש אני עוד נושמת תמונותתתתתתת וקולות של איש בוגדניייייייי ניקה ניקה [הממ.. האמת שלא. אבל השיר ענק!!! ]
לא אמצא מנוחההה אפילו בלילההה../images/Emo97.gif אין לי מי שחס על כוחייייי גם בבוקר חדש אני עוד נושמת תמונותתתתתתת וקולות של איש בוגדניייייייי ניקה ניקה [הממ.. האמת שלא. אבל השיר ענק!!! ]
E Euterpe New member 4/7/06 #162 את יודעת בכלל של מי השיר במקור? לא שלהם זה בטוח נראה לי ריטה. ואסף אברבוך שר את השיר המדהים הזה בכ"נ שנה שעברה!
את יודעת בכלל של מי השיר במקור? לא שלהם זה בטוח נראה לי ריטה. ואסף אברבוך שר את השיר המדהים הזה בכ"נ שנה שעברה!
ע עורוס New member 4/7/06 #163 אסף אברבוך יכול לקפוץ. ../images/Emo122.gif../images/Emo97.gif וזה בהחלט של ריטה, שהיא מדהימה לא פחות!
אסף אברבוך יכול לקפוץ. ../images/Emo122.gif../images/Emo97.gif וזה בהחלט של ריטה, שהיא מדהימה לא פחות!
E Euterpe New member 4/7/06 #164 עכשיו שמעתי את הגרסה החדשה ../images/Emo4.gif נה, ממש לא משו. ריטה באמת מדהימה אבל מה אני אעשה, הפעם הגרסה של אסף אברבוך יפה משלושתן
עכשיו שמעתי את הגרסה החדשה ../images/Emo4.gif נה, ממש לא משו. ריטה באמת מדהימה אבל מה אני אעשה, הפעם הגרסה של אסף אברבוך יפה משלושתן
ע עורוס New member 4/7/06 #126 לא, של ALOTBSOL ../images/Emo3.gif ../images/Emo97.gif או בתרגום חופשי- always look on the bright side of life
לא, של ALOTBSOL ../images/Emo3.gif ../images/Emo97.gif או בתרגום חופשי- always look on the bright side of life
T tkuihehr New member 4/7/06 #132 אני לא כזה אוהב את השיר הזה של כריטסינה אבל אני אוהב את הב.י.פ. וסרג'יו מנדז. משקינדה שווה [ובית הבובות של עכשיו גם בסדר, אבל הרבה הרבה הרבה פחות]
אני לא כזה אוהב את השיר הזה של כריטסינה אבל אני אוהב את הב.י.פ. וסרג'יו מנדז. משקינדה שווה [ובית הבובות של עכשיו גם בסדר, אבל הרבה הרבה הרבה פחות]